Slow living gezien bij Eijerkamp

Kunst bij Slow Living van Eijerkamp

In het gehaaste leven dat we soms kunnen leiden, is het super fijn om thuis helemaal tot rust te kunnen komen. Een interieur in Slow Living stijl van Eijerkamp helpt je daarbij. Slow Living zegt het natuurlijk zelf al, maar met deze woonstijl creëer je je eigen woon wellness. Op zoek naar wanddecoratie om jouw Slow Living stijl af te maken? Ontdek onze handige tips.

STIJLSTUDIO Slow Living KENMERKEN Minimalistisch, rustig en organisch KLEURENPALET off-white marmer, zandtinten en vleugje blauw MATERIALEN behang, ingelijste fotoprint en canvas

Voeg een vleugje Grieks blauw toe

Met natuurlijke kleurtinten in je interieur zorg je voor een fijne, rustige basis. Dit hoeft niet te betekenen dat je alles wit hoeft te houden, maar juist door tinten die van wit afwijken, houd je wel rust, maar zorg je wel voor sfeer en warmte. Denk aan off-white marmer, zachte tandtinten. Met een accentkleur, bijvoorbeeld in de wanddecoratie, geef je net een extra twist, maar behoud je de rust. Dé kleur om dit jaar hiervoor te gebruiken is een vleugje Grieks blauw.

Ga voor aquarellen

Ontdek het verfrissende effect van een aquarel in je interieur. De charme van aquarel is hoe water het kleurenspel van verschillende tinten geleidelijk in elkaar laat overlopen, vermengen en vervangen. Met een zachte, speelse en subtiele tekening als resultaat. Durf te gaan voor een groots aquarel als statement op behang of ArtFrame uit onze aquarel collectie. Of kies voor een ingelijste fotoprint, waardoor het net lijkt of je het origineel aan de muur hebt hangen.

Het zen gevoel

Wil je in je kunst het zen gevoel versterken? Ga voor kunst in deze stijl. Ontdek bijvoorbeeld onze Japandi collectie. Deze moderne collectie staat bekend om z’n cleane minimalisme zowel qua inrichting als vormgeving, donkere monochrome kleuren waarbij het veelvuldige gebruik van natuurlijke materialen zorgen voor zachtheid met een vleugje whimsical door de imperfectie van de wabi-sabi invloeden. Ben je vooral dol op de Japanse stijl? Bekijk dan de Aziatische kunst collectie. Een verfijnde stijl die zich kenmerkt door inkt, hout, bloemen, bamboe en vogels. Perfect passend bij de Slow Living stijl.

Shop the look