Stijl Studio Atelier Nomad van Eijerkamp

Kunst bij Atelier Nomad van Eijerkamp

In de Stijl Studio Atelier Nomad van Eijerkamp vind je een mix van wereldse en expressieve kleuren, print-op-prints en grote kunstwerken. De Stijl Studio Atelier Nomad van Eijerkamp past perfect bij een eclectische woonstijl. Ben jij ook verliefd op deze stijl? Wij geven je alvast wat inspiratie.

STIJLSTUDIO Atelier Nomad KENMERKEN mix van wereldse en expressieve kleuren en grote kunstwerken KLEURENPALET warm en krachtig MATERIALEN canvas en Art Frame

  1. kleurrijk schilderij aan rode muur van atelier nomad stijlstudio

Pak uit met kunst

Om de Atelier Nomad stijl toe te passen in jouw interieur pak je uit met kleurrijke schilderijen of collages. Mix diverse souvenirs met xxl schilderijen of andere kunstwerken aan de muur. Zo geef je de kamer een expressieve en creatieve touch. Ook kan je de kunst laten drukken op verschillende materialen, voor het extra speelse karakter. Denk aan behang, canvas of aluminium.

  1. stijlstudio atelier nomad in de slaapkamer met geometrisch kunstWerk aan de Muur

Atelier Nomad bij Eijerkamp

Maakt van jouw interieur een creatieve plek vol met wereldse invloeden, expressieve kleuren, eclectische prints en ritmische texturen. Mix jouw eigen souvenirs met extra grote kunstwerken versterkt de eclectische woonstijl.

Kunst passend bij de Stijl Studio Atelier Nomad

Ontdek alle Stijl Studio's van Eijerkamp

Zo helpen we je bij het vinden van je droomwerk

Bezoek onze online studio

Ontdek het Werk aan de Muur tafelboek

Schrijf je in voor onze tips & tricks emails