zithoek met Hidden Lodge interieur van Eijerkamp bij Werk aan de Muur

Kunst bij Hidden Lodge van Eijerkamp

Bij de Stijl Studio Hidden Lodge van Eijerkamp draait het om eenvoud en persoonlijkheid, met een industriële touch. Alles gaat in de mix. Denk aan een robuust interieur met zachte abstracte wanddecoratie. Of juist een simpel interieur met een robuust schilderij.

STIJLSTUDIO Hidden Lodge KENMERKEN alles in de mix, eenvoud met een industriële touch KLEURENPALET betonlook met licht grijze tinten en antraciet MATERIALEN canvas met baklijst, HD Metal, aluminum dibond

  1. hidden lodge stijl studio eethoek interieur

Mix modern en klassiek

Wij zijn natuurlijk al bekend met de combinatie van modern en klassiek met onze Nieuwe Meesters collectie. Of de Oude Meesters met een twist! Maar ook de Hidden Lodge Stijl Studio van Eijerkamp is aan de beurt. Denk aan klassieke meubels met abstract moderne schilderijen. Of juist klassieke oude meester schilderijen met moderne, sobere woonobjecten.

  1. Stijl Studio Hidden Lodge van Eijerkamp bij Werk aan de Muur

Sober kleurenpalet

Bij een Hidden Lodge stijl denk je aan een echte betonlook met lichtgrijze tinten en antraciet. Zo creëer je een echte lodge stijl. Combineer het met een kunstwerk uit de minimal collectie om de compacte ruimte veel groter te maken.

Kunst passend bij de Stijl Studio Hidden Lodge

Ontdek alle Stijl Studio's van Eijerkamp

Zo helpen we je bij het vinden van je droomwerk

Bezoek onze online studio

Ontdek het Werk aan de Muur tafelboek

Schrijf je in voor onze tips & tricks emails