Vttv wvojh S15 E04 Bergschenhoek Header 1250x645px

Weer verliefd op je huis make-over in Bergschenhoek

Na de komst van hun dochtertje Nikki verruilen de Rotterdamse horeca tijgers Priscilla en Bengt de reuring van het stadsleven in Blijdorp voor het rustige Bergschenhoek. Meer ruimte voor het jonge gezin, toch nog in de buurt van de stad en centraal gelegen tussen de restaurants waar Bengt eigenaar van is. Priscilla werkte bij Bengt, maar omdat de horeca in deze tijd onzeker is heeft ze een carrièreswitch gemaakt naar de makelaardij. Doordat ze nu beide veel thuis zijn proberen Priscilla en Bengt het interieur naar beide smaken te stijlen, maar het is nu een iets te letterlijke mix van landelijk versus strak. Stylist Fietje gaat aan de slag en maakt een mooie mix tussen de strakke woonstijl van Bengt met de landelijke woonstijl van Priscilla.

  1. Small Afl 4 Bergschenhoek 052

Bohemian, romantisch en landelijk

Priscilla omschrijft haar woonstijl als bohemian, romantisch en landelijk in één. Ze houdt van een mooie combinatie tussen de dromenvangers, zachte zand tinten van de bohemian stijl. Maar ook van pastel kleuren en zachte stoffen zoals velvet. Het landelijke zit hem dan vooral in de pluimen en planten. Daarnaast vind Priscilla het leuk om aan dit alles net een twist te geven, want een strak tv meubel en een vissengraat vloer, dat heeft iedereen al!

Ontdek de woonstijl Bohemian

  1. Small Afl 4 Bergschenhoek 036
  1. Small Afl 4 Bergschenhoek 033
  1. Small Afl 4 Bergschenhoek 035
  1. Small Afl 4 Bergschenhoek 037

Strak en klassiek

Als je aan Bengt vraagt wat zijn woonstijl is, dan gaat hij voor klassiek en chique met donkere sprekende kleuren. Hij houdt echt van contrast in het interieur! Hij ziet het interieur graag opgeruimd, strak, warm met een luxe uitstraling. De zachte tinten die Priscilla graag ziet vind hij te zacht.

Ontdek de woonstijl klassiek

  1. Small Afl 4 Bergschenhoek 013
  1. Small Afl 4 Bergschenhoek 028
  1. Small Afl 4 Bergschenhoek 012

Tip van stylist Fietje: Maak het interieur persoonlijk en hang kunstwerken op uit jouw favoriete stad! Op die manier voel je je sneller thuis in jouw huis.

  1. Small Afl 4 Bergschenhoek 051

Luxe uitstraling

Als je aan Bengt vraagt wat zijn woonstijl is, dan gaat hij voor klassiek en chique met donkere sprekende kleuren. Hij houdt echt van contrast in het interieur! Hij ziet het interieur graag opgeruimd, strak, warm met een luxe uitstraling. De zachte tinten die Priscilla graag ziet vind hij te zacht.

Ontdek het materiaal aluminum dibond

Shop the look

Ja, ik wil ook advies voor mijn lege muren!

Wil jij van jouw huis ook een fijn thuis maken met mooie wanddecoratie? Samen met jou gaan we ontdekken welke kunst past aan jouw lege muren.

Ik ga ermee akkoord dat ik persoonlijke nieuwsbrieven en andere mailings ontvang voor meer tips, inspiratie en nieuws.
  1. Country House small 2

Eijerkamp stijlstudio passend bij deze make-over

Geef net als Fietje voor een landelijke woonstijl met een stoere touch met de Country House stijlstudio van Eijerkamp. Denk aan een robuuste bank, of een stevige XXL eettafel. Het stoere effect geef je met kalkverf, grove linnen, aardse accessoires of kunst met een stoer randje.

Bekijk de stijlstudio Country House

Bekijk meer vtwonen make-overs

Zo helpen we je bij het vinden van je droomwerk

Bezoek onze online studio

Ontdek het Werk aan de Muur tafelboek

Schrijf je in voor onze tips & tricks emails