Vttv wvojh S15 E01 Noordwijk Header 1250x645px

Weer verliefd op je huis make-over in Noordwijk

Naomi en Damian leerden elkaar 7 jaar geleden via een blind date kennen. Ze wonen nu iets meer dan 2 jaar in hun prachtige huis vlak bij het strand in Noordwijk met inmiddels 3 zonen. Naomi is geboren en getogen in Noordwijk en Damien komt uit Australië. Ondanks dat Australië in zijn hart zit hebben ze niks in huis wat Damian aan hun thuisland doet denken. Daarnaast hebben ze ook een smaakverschil: Hij houdt van de Australische minimalistische woonstijl met veel planten, waarbij het buitenleven naar binnen wordt gehaald en Naomi is dol op het verfijnde met lichte kleuren. Ontdek hoe stylist Liza de stijlen bij elkaar heeft gebracht.

  1. Stylist Liza make-over Noordwijk bij Weer verliefd op je huis japandi zen minimalisme

Japandi: Scandinavisch met Japanse invloeden

De woonstijl van Naomi gaat meer richting het verfijnde, met veilige kleuren die neigt naar Japandi: Scandinavisch met Japanse invloeden. Deze moderne stijl staat bekend om z’n cleane minimalisme zowel qua inrichting als vormgeving, donkere monochrome kleuren waarbij het veelvuldige gebruik van natuurlijke materialen zorgen voor zachtheid met een vleugje whimsical door de imperfectie van de wabi-sabi invloeden.

Ontdek de trend Japandi

  1. Ander materiaal, of afmeting?

    Maak het werk zelf helemaal op maat!

Tip van stylist Liza: Vergeet de hal ook niet! Dit is vaak een van de laatste ruimtes in huis die wordt gedecoreerd. En dat is jammer, want het is wel de plek waar je de eerste indruk maakt en hiermee geef je jouw bezoekers een warm welkom.

  1. Afl 1 Noordwijk wadm 002

Australische minimalisme

Damian houdt van wat we veel in Australië zien aan de oostkust. De Australiërs zijn fan van het naar buitenleven, en geef ze eens ongelijk! De oostkust van Australië heeft een woestijn klimaat waardoor het overdag warm en zonnig is. Hierdoor zijn de interieurs vaak minimalistisch met veel planten en natuurlijke materialen. Daarnaast mag er van Damian best wel kleur en een statement in het interieur gebruikt worden, maar omdat Naomi graag voor veilig gaat, houdt zij de statements van Damian tegen. Stylist Liza heeft hier een mooie middenweg in gevonden en is voor kunstwerken met een minimalistische stijl gegaan, om zo de woonstijlen van Damian en Naomi te verbinden.

Ontdek de minimalistische woonstijl

  1. Ander materiaal, of afmeting?

    Maak het werk zelf helemaal op maat!

  1. Afl 1 Noordwijk wadm 008

Eye catcher in de hal

Stylist Liza gaat voor groots, maar niet voor een eyecatcher in de woonkamer, maar in de hal. De hal is dé plek waar je een eerste indruk maakt en hier geef je jouw bezoekers een warm welkom. Het is daarom zonde dat de hal vaak een van de laatste ruimtes is die wordt gedecoreerd.

Ontdek alle ruimtes

Shop the look

Ja, ik wil ook advies voor mijn lege muren!

Wil jij van jouw huis ook een fijn thuis maken met mooie wanddecoratie? Samen met jou gaan we ontdekken welke kunst past aan jouw lege muren.

Ik ga ermee akkoord dat ik persoonlijke nieuwsbrieven en andere mailings ontvang voor meer tips, inspiratie en nieuws.
  1. 2447251 Klantfoto

Eijerkamp stijlstudio passend bij deze make-over

In het gehaaste leven dat we soms kunnen leiden, is het super fijn om thuis helemaal tot rust te kunnen komen. Een interieur in Slow Living stijl van Eijerkamp helpt je daarbij. Slow Living zegt het natuurlijk zelf al, maar met deze woonstijl creëer je je eigen woon wellness. Op zoek naar wanddecoratie om jouw Slow Living stijl af te maken?

Bekijk de stijlstudio Slow Living

Bekijk meer vtwonen make-overs

Zo helpen we je bij het vinden van je droomwerk

Bezoek onze online studio

Ontdek het Werk aan de Muur tafelboek

Schrijf je in voor onze tips & tricks emails