20210325 Bibi Veth team

Waarom werken bij WadM? Nou, hierom!

Een werkgever die op zoek is naar personeel roept natuurlijk al snel dat werken bij zijn bedrijf geweldig is. Maar hoe bewijs je dat dat echt zo is? Met een mooie rij voorbeelden natuurlijk, aangevuld door een flinke dosis enthousiasme. Wij winden er daarom geen doekjes om en geven je 5 steengoede redenen waarom je eigenlijk vandaag nog zou willen solliciteren bij Werk aan de Muur.

  1. 20211007 160212 C1 A9624 Bibi Veth

Reden 1: Lachend naar je werk

Op maandag balend aan je werk beginnen is er bij ons niet bij. Ons team zit vol leuke mensen die iedere week weer blij zijn om elkaar te zien. Geen wonder dat de sfeer op kantoor zo goed is! Aan het begin van de week praten we elkaar bij over de leukste belevenissen van het weekend en de actiepunten voor deze week. Lunchen doen we trouwens ook samen, wel zo gezellig.

  1. Whats App Image 2020 12 01 at 08 51 50

Reden 2: We gebruiken de beste tools

We houden van ons werk, maar niet van het eindeloos herhalen van kleine klusjes. We gebruiken daarom de beste tools om zoveel mogelijk te automatiseren en makkelijk te kunnen schalen. Front, Slack, Notion, Asana…wij houden ervan. Op je to-do lijst vliegen regelmatig unicorns voorbij en we hebben zelfs een vaste plek om de leukste memes te delen.

  1. 20200912 143935 7900 Bibi Veth copy

Reden 3: Werken waar je wil

Of je nu vanuit huis werkt of op kantoor achter een bureau neerploft, wij zorgen voor een fijne en optimale werkplek. Met de juiste middelen kun je overal werken. Je krijgt niet voor niets een Macbook Pro van de zaak! Je bepaalt dus zelf wáár je werkt en ook wannéér je werkt. Ideaal als je tussendoor even naar de tandarts moet of een ander spoedje hebt. Eh, wel even overleggen met je team natuurlijk.

  1. Get in touch with Art Heroes

Reden 4: We zijn dol op goede ideeën

Als jij bij ons werkt, dan geloven we dat jij goed bent in jouw werk. Heb je dus een tof idee of wil je iets testen? Gewoon doen! We worden er enthousiast van als je zelfstandig aan de slag gaat en ontdekt of je ideeën werken. Trouwens, aan feedback achteraf heb je een stuk meer dan aan goedkeuring voordat je begint.

  1. 20211007 175925 C1 A9703 Bibi Veth

Reden 5: Je krijgt lieve collega’s

Mogen we dat van onszelf zeggen? In elk geval: met elkaar gaan we voor kwaliteit in ons werk en daarbij hoort eerlijke, open communicatie. Een flinke dosis gezelligheid mag ook niet ontbreken! Dat gaat verder dan praatjes bij de koffiemachine en samen lunchen. Samen op pad, spellen spelen, heerlijk eten en spontane borrels... je kunt het bij ons verwachten. Kan niet beter, toch?

We begrijpen dat je het liefst nu nog in de pen klimt om ons te laten weten dat je graag bij ons aan de slag wil. Houd onze vacatures in de gaten en solliciteer zo snel mogelijk op jouw droombaan.

Meer over Werk aan de Muur

Zo helpen we je bij het vinden van je droomwerk

Bezoek onze online studio

Ontdek het Werk aan de Muur tafelboek

Schrijf je in voor onze tips & tricks emails