Vttv wvojh S14 E06 Rotterdam Vierkant 1080x1080px logo

Weer verliefd op je Huis
Make-over in Rotterdam

Stijlvol en realistische vrouwenportretten

Wout en Jennifer vallen 3 jaar geleden als een blok voor deze voormalige slagerij. Het prachtige huis is kant en klaar en strak opgeleverd met behoud van originele elementen als glas in lood ramen en ornamenten. Door de bijzondere indeling van het huis vinden ze het moeilijk om het goed in te richten. Ze verschillen zo in smaak dat iéder item, wat de één mooi vindt, door de ander volledig wordt afgekeurd. Waar Jennifer vooral van veel en bonte kleuren houdt, wordt Wout het meest gelukkig van een zo minimalistisch mogelijk interieur. Benieuwd hoe stylist Fietje dit bij elkaar heeft gebracht? Bekijk de make-over!

  1. Afl 6 Rotterdam 036

De Arabische Roos

Jennifer is dol op vrouwenportretten. Die stonden ook op haar moodboard. Maar dit is stijlvoller en realistischer dan wat ze hadden. Deze heet de Arabische Roos. Fietje koos voor haar vanwege haar intense blik en de dieprode kleur van het doek. Dat maakt haar erg sprekend.

Ontdek meer vrouwenportretten

  1. Afl 6 Rotterdam 001
  1. Afl 6 Rotterdam 005
  1. Afl 6 Rotterdam 008

Tip van stylist Fietje: "Het werk is geprint op fotopapier in de matte variant en verlijmd op een stevige aluminium paneel. Door het zwevende effect en hoge kwaliteit print creëer je een kunstgalerij in huis."

  1. Afl 6 Rotterdam 006

De kracht van een vrouwenportret

Fietje koos voor drie werken uit onze uitgebreide vrouwen portret collectie. Een portret is een eeuwenoude vorm die terugkomt in elke kunststijl en een kijkje geeft in iemands emotie. Het kan je kracht geven, troosten of verblijden. Dat maakt een portret in huis zo bijzonder.

Ontdek de portret collectie

Op zoek naar meer werken van Frida? Bekijk onze Frida collectie!

Shop the look

Ja, ik wil ook advies voor mijn lege muren!

Wil jij van jouw huis ook een fijn thuis maken met mooie wanddecoratie? Samen met jou gaan we ontdekken welke kunst past aan jouw lege muren.

Ik ga ermee akkoord dat ik persoonlijke nieuwsbrieven en andere mailings ontvang voor meer tips, inspiratie en nieuws

vtwonen: Weer verliefd op je Huis

Zo helpen we je bij het vinden van je droomwerk

Bezoek onze online studio

Bestel een cadeaubon

Schrijf je in voor tips & tricks