Purmerend 041

Weer verliefd op je Huis
Make-over in Purmerend

Grote blikvangers met een verhaal

Het huis van Roel en Anne-Marie in Purmerend is chaos! Zij wil wit, fris en roze, zodat het maar warm en gezellig is. Hij wil rust en warmte en heeft een hekel aan wit en wil juist donkere kleuren. Stylist Frans kiest voor een compromis van zachte make-up tinten variërend van roomwit naar donkerbruin. Het materiaalgebruik is heel divers: structuurbehang, kalkachtig-ogende verf, hout, marmer, rotan, bamboe en linnen. De kunst brengt alles samen tot één geheel. Bekijk het resultaat!

  1. Purmerend 041
  1. Purmerend 020
  1. Purmerend 046
  1. Purmerend 031

Blikvangers van Affect Fotografie

In iedere ruimte pakt stylist Frans uit met twee grote kunstwerken van Affect Fotografie. Een fotograaf die de wereld rondreist nieuwsgierig naar het onbekende. De kunstwerken blenden in het geheel. Door twee kunstwerken van één fotograaf te kiezen, weet je zeker dat de kunstwerken bij elkaar passen. In de woonkamer hangt het werk Beeldhouwwerk zonnetempel in Odisha, India. Op de foto een fragment van het prachtige beeldhouwwerk van deze tempel die in 1984 is opgenomen of de werelderfgoed lijst van UNESCO. Stylist Frans koos voor een groot formaat canvas. Door de hoge kwaliteit van het canvas zie je alle details van de tempel terug.

  1. Wall art size guide Kitchen

Eeuwenoude danseressen

In de keuken hangt het werk Eeuwenoude danseressen van Affect Fotografie. Danseressen, uitgehouwen op een van de gevels van de Hindoeïstische zonnetempel van Konarak, Odisha in het Oosten van India, geleden aan de Golf van Bengalen. De tempel is in 1250 gebouwd en werd in 1984 opgenomen op de werelderfgoedlijst van UNESCO.

  1. Purmerend 033
  1. Purmerend 057

Shop the look

Ja, ik wil ook advies voor mijn lege muren!

Wil jij van jouw huis ook een fijn thuis maken met mooie wanddecoratie? Samen met jou gaan we ontdekken welke kunst past aan jouw lege muren.

Ik ga ermee akkoord dat ik persoonlijke nieuwsbrieven en andere mailings ontvang voor meer tips, inspiratie en nieuws

Bekijk meer vtwonen make-overs

Zo helpen we je bij het vinden van je droomwerk

Bezoek onze online studio

Bestel een cadeaubon

Schrijf je in voor tips & tricks