Vttv wvojh S14 E03 Amsterdam Vierkant 1080x1080px logo

Weer verliefd op je Huis
Make-over in Amsterdam

In het teken van zen

Stylist Marianne gaat in deze make-over aan de slag in Amsterdam bij Margriet en Piet Jan. De bewoners hebben een grote interesse in yoga, lichte kleuren en vormen met een werelds karakter. Daarom kiest Marianne voor een mix van werken in het teken van zen uit onze Japandi en Colourful Camel collectie. De kunstwerken geven je het gevoel van rust en meditatie. Met een collage kan je veel verschillende werken een mooie plek geven. Bekijk de make-over!

  1. Afl 3 Amsterdam 034

Colourful Camel

De trend Colourful Camel mixt de bruine, zandkleurige tinten met een werelds karakter. De bijzondere vondsten, portretten en sferen van verre reizen vertaalt in een kunstwerk. Marianne selecteerde de mooiste werken uit deze collectie. Ontdek meer werken in deze stijl!

Ga naar de Colourful Camel collectie

  1. Afl 3 Amsterdam 007
  1. Afl 3 Amsterdam 023
  1. Afl 3 Amsterdam 028
  1. Afl 3 Amsterdam 008

Japandi

Fan van de Scandinavische en Japanse stijl? Dan is de nieuwe interieurtrend Japandi - waar Scandinavische en Japanse invloeden samenkomen - echt wat voor jou. Deze moderne stijl staat bekend om z’n cleane minimalisme zowel qua inrichting als vormgeving, donkere monochrome kleuren waarbij het veelvuldige gebruik van natuurlijke materialen zorgen voor zachtheid met een vleugje whimsical door de imperfectie van de wabi-sabi invloeden. Dit geheel zorgt voor een sereniteit en simplisme in huis: het zen-gevoel tot kunst verheven.

Ga naar de Japandi collectie

Ja, ik wil ook advies voor mijn lege muren!

Wil jij van jouw huis ook een fijn thuis maken met mooie wanddecoratie? Samen met jou gaan we ontdekken welke kunst past aan jouw lege muren.

Ik ga ermee akkoord dat ik persoonlijke nieuwsbrieven en andere mailings ontvang voor meer tips, inspiratie en nieuws

Bekijk meer vtwonen make-overs

Zo helpen we je bij het vinden van je droomwerk

Bezoek onze online studio

Bestel een cadeaubon

Schrijf je in voor tips & tricks