Vttv wvojh S14 E08 Hank Vierkant 1080x1080px logo

Weer verliefd op je Huis
Make-over in Hank

Statement op de muur

Vanuit een jaren 30 woning zijn Dennis en Angela zes jaar geleden verhuisd naar een voormalig kerkje uit 1903 in het Brabantse Hank. Ze waren op slag verliefd maar de verbouwing was een enorme klus en door de grootte van de ruimte vinden ze het moeilijk om het gezellig in te richten. Angela is fan van robuuste, industriële materialen en wil graag de natuur en het landelijke naar binnen halen. Dennis ziet het allemaal graag wat verfijnder en chiquer. Door het grote verschil in stijlen is de grote vraag hoe maak je zo'n grote ruimte huiselijk en gezellig? Ontdek hoe stylist Eva de stijlen bij elkaar heeft gebracht.

  1. Afl 8 Hank 031

Hotel Chique meets Nieuw Landelijk

Dennis is groot fan van de woonstijl Hotel Chique en Angela ziet graag natuurlijke materialen. Bij een landelijke woonstijl staat gemoedelijkheid, gezelligheid en warmte centraal. Het vrije, plattelandse en idyllische gevoel in de sferen van landelijke boerderijen. Bij de woonstijl Hotel Chique zie je veel velours stoffen, goudgele en donkergroene of donkerblauwe tinten met luxe accenten. De woonstijl wordt ook wel omschreven als chique, smaakvol en groots. Wanneer je deze twee stijlen combineert krijg je de perfecte match tussen de stijlen van Dennis en Angela. Het landelijke en de natuurlijke materialen in een luxer jasje door de smaak van Dennis.

Ontdek de trend Nieuw Landelijk

  1. Afl 8 Hank 004
  1. Afl 8 Hank 042
  1. Afl 8 Hank 011
  1. Afl 8 Hank 016

Grote ruimte, grote gebaren

Zo'n grote ruimte als die van Dennis en Angela vraagt om grote gebaren om het huiselijk en gezellig te maken. Daarbij zorgt de hoogte er ook voor dat de bewoners wat last hebben van de akoestiek. Stylist Eva heeft daarom gekozen voor een groot werk op het materiaal ArtFrame. Op die manier wordt de akoestiek ook wat verbeterd en maak je daarmee ook een eye catcher op de muur. Eva heeft de keuze voor dit werk doormiddel van de Werk aan de Muur app bepaald. Je kunt hiermee verschillende werken virtueel op de muur hangen om zo het perfecte werk uit te kiezen!

Ontdek het materiaal ArtFrame

Tip van stylist Eva: "Zorg bij het fotograferen van je kamer dat je meer dan alleen de muur ziet. Zorg dat een bank, tafel of tv in beeld is. Doordat je meer dan alleen de muur fotografeert kun je een juiste inschatting maken van de maat die je kunt bestellen!"

  1. Afl 8 Hank 001
  1. Afl 8 Hank 017
  1. Afl 8 Hank 008
  1. Afl 8 Hank 039

Statement op de muur

Stylist Eva heeft er voor gekozen om de verschillende stijlen van Dennis en Angela bij elkaar te brengen door een art wall op de muur met verschillende werken. Op die manier maak je een statement op de muur en kun je hierbij ook goed verschillende stijlen combineren. Ben je geïnspireerd geraakt door de collage van Eva, ga dan thuis aan de slag!

Creëer een eigen art wall

Shop the look

Ja, ik wil ook advies voor mijn lege muren!

Wil jij van jouw huis ook een fijn thuis maken met mooie wanddecoratie? Samen met jou gaan we ontdekken welke kunst past aan jouw lege muren.

Ik ga ermee akkoord dat ik persoonlijke nieuwsbrieven en andere mailings ontvang voor meer tips, inspiratie en nieuws

vtwonen: Weer verliefd op je Huis

Zo helpen we je bij het vinden van je droomwerk

Bezoek onze online studio

Bestel een cadeaubon

Schrijf je in voor tips & tricks