Kaapstad vanuit de kabelbaan op de Tafelberg

van Easycopters

- Werkcode: 518 266

Easycopters over Kaapstad vanuit de kabelbaan op de Tafelberg

De Tafelberg is een van de beroemdste bergen ter wereld! Deze ietwat vreemde berg in het Table Mountain National Park torent 1.086 meter boven de stad uit. Hij is 450 miljoen jaar geleden ontstaan en kreeg door erosie van de zachtere lagen zijn karakteristieke platte vorm. Het uitzicht vanaf dit plateau is werkelijk fenomenaal en mag je niet missen.

Vanaf de berg kijk je niet alleen uit over Kaapstad, maar ook zie je het Hely-Hutchinson meer, de Back Table, de Valsbaai, Cape Point en de Kirschtenbosch National Botanical Gardens.
Kaapstad vanuit de kabelbaan op de Tafelberg vind je in de categorieën Atlantische Oceaan, Bergen, Blauwe lucht, Fotografie, Kaapstad, Landschapsfotografie, Oceanen en zeeën en Zuid Afrika.
Easycopters profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Easycopters

Landschapsfotograaf en dronepiloot Koen Henderickx neemt je graag mee op ontdekking naar de mooiste plekken, zowel dichtbij als wat verder weg.
Zijn missie is om mensen te laten kennis maken met natuurpracht, en dit zowel vanop het water, te land of met z’n drones vanuit de lucht.
Laat je inspireren en neem een kijkje op z’n website om z’n avonturen te volgen.

Alle werken van Easycopters


Waarom je kiest voor Kaapstad vanuit de kabelbaan op de Tafelberg op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Kaapstad vanuit de kabelbaan op de Tafelberg van Easycopters

Koop de foto Kaapstad vanuit de kabelbaan op de Tafelberg van Easycopters op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 518 266
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
103 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.