Khaju brug Esfahan

van Jeroen Kleiberg

- Werkcode: 513032

Jeroen Kleiberg over Khaju brug Esfahan

Iran, Esfahan - Khaju brug

Esfahan telt diverse historische stenen bruggen over de Zayandeh rivier. Een van de mooiste is ongetwijfeld de Khaju brug. De brug uit 1660 is een prachtig voorbeeld van de Perzische architectuur. Hij heeft twee 'verdiepingen', 24 bogen en is 133 meter lang en 12 meter breed. In het midden zijn twee achthoekige paviljoens gebouwd. De brug is alleen toegankelijk voor voetgangers, die er dan ook gretig gebruik van maken om van de ene naar de andere kant van de stad te gaan.

Als het water stroomt en de avond valt, zijn de monumentale bruggen over de Zayandeh bruggen misschien wel de leukste plek in de stad. Hele families zitten onder de bogen van de Khajou brug. Er wordt gezongen, muziek gemaakt, de waterpijp gerookt en stiekem gesjanst en versierd. Hier gebeurt veel van wat eigenlijk niet mag.
Jeroen Kleiberg profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jeroen Kleiberg

Ik ben reisfotograaf uit Rotterdam met een passie voor het buitenleven en minder bezochte plaatsen. Als ik de wereld niet op de fiets verken, fotografeer ik graag de skylines van de stad. Ik ben de oprichter van https://www.bestemmingonbekend.nl waar ik mijn reisverhalen deel. Check gerust mijn portfolio op https://www.jeroenkleiberg.nl

Alle werken van Jeroen Kleiberg


Waarom je kiest voor Khaju brug Esfahan op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Khaju brug Esfahan van Jeroen Kleiberg

Koop de foto Khaju brug Esfahan van Jeroen Kleiberg op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 513032
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
94 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.