Khaju brug Esfahan

van Jeroen Kleiberg

- Werkcode: 513 032

Jeroen Kleiberg over Khaju brug Esfahan

Iran, Esfahan - Khaju brug

Esfahan telt diverse historische stenen bruggen over de Zayandeh rivier. Een van de mooiste is ongetwijfeld de Khaju brug. De brug uit 1660 is een prachtig voorbeeld van de Perzische architectuur. Hij heeft twee 'verdiepingen', 24 bogen en is 133 meter lang en 12 meter breed. In het midden zijn twee achthoekige paviljoens gebouwd. De brug is alleen toegankelijk voor voetgangers, die er dan ook gretig gebruik van maken om van de ene naar de andere kant van de stad te gaan.

Als het water stroomt en de avond valt, zijn de monumentale bruggen over de Zayandeh bruggen misschien wel de leukste plek in de stad. Hele families zitten onder de bogen van de Khajou brug. Er wordt gezongen, muziek gemaakt, de waterpijp gerookt en stiekem gesjanst en versierd. Hier gebeurt veel van wat eigenlijk niet mag.
Jeroen Kleiberg profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jeroen Kleiberg

Laat je meenemen op een reis langs de mooiste plekken van de wereld. Mijn passie voor het buitenleven en minder bekende bestemmingen inspireert mij om de wereld te verkennen en vast te leggen in prachtige beelden. Van ongerepte natuur tot drukke stadsgezichten, elke locatie heeft zijn eigen unieke schoonheid.

Als ik de wereld niet op de fiets verken, fotografeer ik graag de skylines van de stad. Op https://www.bestemmingonbekend.nl publiceer ik mijn reisverhalenl. Check gerust mijn portfolio op https://www.jeroenkleiberg.com

Laat u inspireren door de unieke beelden die ik tijdens mijn reizen heb vastgelegd en haal een stukje van de wereld in huis door een foto te kopen die ik hier aanbied.

Alle werken van Jeroen Kleiberg


Waarom je kiest voor Khaju brug Esfahan als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Khaju brug Esfahan van Jeroen Kleiberg

Koop de foto Khaju brug Esfahan van Jeroen Kleiberg op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 513 032
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
Art Frame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
101,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden