Janet Edens over Martinitoren big city

Dit is een druk van een schilderij van mij. De Martinitoren staat symbool voor de stad Groningen. Een stad waar ik geboren en getogen ben.
De Martinitoren heb ik geschilderd op een achtergrond van gemengde technieken.

De (kleurige) gelaagdheid, gebruik van acryl en mixed media achtergronden kenmerken mijn werk en eigen stijl.
Ik gebruik altijd zeer goede kwaliteit acrylverf met hoge kleurpigment. De kleuren zijn hierdoor heel helder en mooi.
Mijn interesses laat ik terugkomen in mijn schilderijen en door de vorm, inhoud en teksten samen te voegen ontstaat er een sterke beeldtaal.
Wil je een schilderij door mij laten maken? Dat kan! Heb je speciale wensen of ideeën wat betreft onderwerp, kleur, maat of materiaal, dan kun je met mij contact opnemen. In overleg kan ik elk werk voor je personaliseren. Mail gerust naar info@janetedens.nl
Martinitoren big city vind je in de categorieën Art, Blauw, Cadeau, Collage, Contemporary, Geel, Groningen, Kleuren, Kunst, Martinitoren, Modern, Oranje, Popart, Rood, Schilderijen, Urban / Street, felle kleuren en kunstwerk cadeau.
Janet Edens profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Janet Edens

Als autodidact maak ik moderne en kleurrijke schilderijen geïnspireerd door mode, graffiti, street art, retro patronen, pop-art, mooie songteksten, grafische vormen en typografie. Vooral street art vind ik fascinerend en naar buitenmuren met de mooiste schilderingen, afgebladerde posters, graffiti, tekeningen, handtekeningen en verf over verf kan ik uren kijken en inspireren mij enorm. Bij het Kunstencentrum Groep Groningen (heet nu BIJVRIJDAG) heb ik een schilderscursus Anders kijken gevolgd. Hier heb ik veel geleerd over schilderstechnieken en anders kijken naar alle dingen om je heen.

Sinds ik de techniek Mixed Media heb ontdekt en door veel oefenen en experimenteren, heb ik een eigen stijl weten te ontwikkelen. Ik vind het mooi om traditionele onderwerpen, portretten en stadsgezichten anders te belichten en op een originele manier weer te geven.

De kleurige gelaagdheid, gebruik van acrylverf en het combineren van verschillende technieken en materialen (mixed media) kenmerken mijn werk en mijn eigen stijl. Mijn interesses laat ik graag terugkomen in mijn schilderijen en door de vorm, inhoud en teksten samen te voegen ontstaat er een sterke beeldtaal. Een schilderij is pas gelukt als ik het mooi vind. Ik volg mijn eigen smaak, let op de trends en kijk wat mij energie geeft.

Alle werken van Janet Edens


Meer weten over Janet Edens?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Klantbeoordelingen van Martinitoren big city 5 / 5 (1 beoordeling)

Riksta
5 / 5
Beoordeling van een geverifieerde klant

Persoonlijke benadering Actief meedenken in oplossingen


Lees alle beoordelingen

Waarom je kiest voor Martinitoren big city op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Martinitoren big city van Janet Edens

Koop de collage Martinitoren big city van Janet Edens op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 173 617
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
154,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.