Naar het strand

Naar het strand van Nop Briex

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- Nu gratis verzending!

In winkelwagen

Naar het strand

van Nop Briex

Naar het strand van Nop Briex

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 848467
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
224 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Voetpaadje nabij Loggos naar het strand Marmari op het idyllische Griekse eiland Paxos. Een zomers landschapje geschilderd in de oude olijfgaarden.

Dit werk wordt aangeboden door Nop Briex

Nop Briex profielfotoHedendaagse beelden en zelfs die uit het verleden inspireren mij om ze te herbruiken voor re-actionair hedendaags impressionistische kunst. Mijn tekeningen en schilderijen zijn schetsimpressies in een losse en vrije stijl, de schilderijen in een kleurrijk palet. Ik werk snel, vanuit de emotie, wars van perfectie, behoedzaam om niet te vervallen in details en oneindeloos gepriegel.

Composities in bijna onafgewerkte staat, werken die deel uit maken van de hedendaagse impressionistische prikkel. Evoluerend naar een meer bevragend abstract essentieel hedendaags verbeeldend expressief impressionisme.

Met het internet worden we overladen met duizenden beelden per dag, prachtig. Maar heeft originele kunst aan de muur dan nog een toekomst? Ja, u kunt ze aanraken, voelen, ruiken. Schilderijen en tekeningen die u ontroeren en prikkelen, die u aandacht schenken en u iedere dag in een bad van totale ontspanning en plezier onderdompelen. Kunst en cultuur (lees: beeldend kunstenaars, musici, ambachtslieden, dansers, podiumkunstenaars en zo meer) zijn in eerste instantie geen entertainment. De makers hebben een missie. Met hun creaties proberen zij de wereld een beetje mooier te maken. Creaties die universeel zijn en mensen dichter bijelkaar brengen.

Daarnaast omarm ik de nieuwe technologieën zoals digitaal schilderen en beeldbewerking, zoals collages. Geweldige technieken die mij inspireren om op een andere wijze mooie werken te maken. Kien uitgekozen kunst vertelt veel over

Alle werken

Klantfoto's: Naar het strand van Nop Briex

Klantfoto: Naar het strand van Nop Briex, op canvas