Oude Cubaanse sigaarliefhebber

Oude Cubaanse sigaarliefhebber van Jack Koning

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 162211

Oude Cubaanse sigaarliefhebber van Jack Koning

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
78 gratis verzending!
Oude Cubaanse sigaarliefhebber van Jack Koning

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Portret of portret foto van een Oude Cubaanse sigaarliefhebber, gefotografeerd in de historische stad Trinidad - Cuba. Havana is de prachtige hoofdstad van Cuba, maar Trinidad is de stad die vaak wordt weergegeven op (reisgids)foto's van Cuba. Een oude stad met kinderkopbestrating die op de Unesco Werelderfgoedlijst staat en waardoor gebouwen en huizen veelal (goed) gerestaureerd zijn. Als je Cuba ooit bezoekt, bezoek dan ook zeker Trinidad. Deze heer zat in een smalle straat voor een poort.

Over Jack Koning

Jack Koning profielfotoBeste kijker en wellicht koper, Hartelijk dank voor uw belangstelling in mijn "werken". Fotografie is sinds enkele jaren mijn passie. Ik steek er veel tijd in en trek er vooral tijdens reizen op uit. Voornamelijk tijdens die reizen zie en fotografeer ik mensen, objecten, landschappen en mooie vergezichten. Op deze site plaats ik mijn beste, mooiste of meest boeiende foto's van die mensen, objecten, landschappen en vergezichten. Vanzelfsprekend hoop ik u als kijker en/of koper hiermee te kunnen bekoren. Jack Koning

Alle werken