Paardenbloem met dauwdruppels

Paardenbloem met dauwdruppels van Julia Delgado

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- Nu gratis verzending!

In winkelwagen

Paardenbloem met dauwdruppels

van Julia Delgado

Paardenbloem met dauwdruppels van Julia Delgado

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 201780
Kies het materiaal Meer informatie
Acrylglas
Kies materiaal opties Speciale wens?
292 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 8 werkdagen

Dit werk wordt aangeboden door Julia Delgado

Julia Delgado profielfotoMijn naam is Julia Delgado, ik ben 39 jaar en foto hartstochtelijk voor vele jaren. Helaas heb ik Spêche geen Nederlands, ik hoop dat je me de fouten te vergeven in mijn profiel.Ik geef de voorkeur te wijden mezelf macrofotografie. Ik hou gewoon van kleine dingen brengen geweldig.Het is zo heerlijk om andere mensen te laten zien mijn 'kleine wereld' van de natuur die men nauwelijks kunnen waarnemen in al zijn facetten zo met eigen ogen. Het fascineert me altijd, hoeveel verschillende manieren eenvoudige dingen, zoals een blad van gras met een daling van de dauw, een kleine vlinder of een bloem kan optreden op de foto's. Hier probeer ik aan de foto geven altijd een schilderachtige touch.Steeds meer, echter, is ontstaan ??in de loop van de tijd voor mij, dat de paardenbloem krijgt het grootste deel van mijn fotografische aandacht. In het ontwerp van Pusteblume geen grenzen in mijn mening zijn creatief ingesteld en het is gewoon geweldig om de kleine parachutes in scene. Ik ben blij als je mijn foto's.

Alle werken

Beoordelingen: 5 / (1 beoordeling)

Bernadet
5 / 5

Mooie kwaliteit en snelle levering
Eindelijk een mooi canvas schilderij kunnen vinden voor onze woonkamer. Mooie heldere kleuren en mooie kwaliteit. Levering was snel, waardoor wij er snel van konden gaan genieten. Ook de app werkt fijn.


Klantfoto's: Paardenbloem met dauwdruppels van Julia Delgado

Klantfoto: Paardenbloem met dauwdruppels van Julia Delgado, op aluminium
Klantfoto: Paardenbloem met dauwdruppels van Julia Delgado, op canvas