Reflectie Breda Spanjaardsgat

van JPWFoto

- Werkcode: 188 102

JPWFoto over Reflectie Breda Spanjaardsgat

Nu de bladeren van de bomen zijn gevallen, worden de gebouwen in het verlengde van het Spanjaardsgat in Breda mooi zichtbaar. Een mooie winterdag, me weinig wind, waardoor het water spiegelglad oogt. Een verstild beeld dat mooi verschillende historische gebouwen vangt. Natuurlijk steekt de Grote Kerk daar met kop en schouders bovenuit. Maar ook het oude postkantoor waar nu restaurant/wijnbar Dinovo is gevestigd. Links nog een glimp van de Granaattoren van het Kasteel van Breda.
Reflectie Breda Spanjaardsgat vind je in de categorieën Architectuur, Basiliek van Onze-Lieve-Vrouw van het Heilig Hart, Brabant, Breda, Cafés / Restaurants, Duiventoren, Europa, Fotografie, Granaattoren, Grote Kerk Breda, Havens, Januari, Kastelen, Kerken, Nederland, Partyboot, Postkantoor, Spanjaardsgat, Spinola (familie), Steden, Urban / Street, Vismarkt, Winter, historical building, onbewolkt, party boat en 2016.
JPWFoto profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door JPWFoto

Fotografie door Jean-Paul Wagemakers. Wat begin jaren '90 begon als reisfotografie, groeide uit tot een uit de hand lopende hobby. Fotografie werd een dagelijkse bezigheid. Kleurnegatief werd dia, aangevuld met fascinatie voor zwart-wit fotografie. De Kodak T-Max, Tri-X en Ilford negatieffilms zette ik in mijn doka om in krachtige zwart-wit platen. Begin 2000 liet ik de doka achter me om me verder onder te dompelen in de mogelijkheden van de digitale fotografie. Inmiddels ben ik dagelijks bezig met het plezier van beelden creëren en zaken die daarmee samenhangen in Breda en verre omgeving. Mijn fotowerken vind je ondertussen terug op veel plekken. Websites, brochure en vooral op verschillende muren. Nog iedere keer kan ik daarvan met gepaste trots genieten!

Alle werken van JPWFoto


Meer weten over JPWFoto?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Reflectie Breda Spanjaardsgat op naadloos behang

  • Levering was snel en kwaliteit behang is uitstekend. Wij zijn zeer tevreden over werkaandemuur.nl
  • Haarscherpe afdrukken
  • Naadloos behang is vochtbestendig
  • Ga voor het wow-effect met een grote print!

Reflectie Breda Spanjaardsgat van JPWFoto

Koop de foto Reflectie Breda Spanjaardsgat van JPWFoto op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 188 102
Kies het materiaal Meer info
Naadloos behang
Kies opties Speciale wens?
Vul jouw maten in en kies de uitsnede.
cm
cm
We printen het behang uit één stuk. Bij de gekozen maat tellen we 10 cm op zodat je marge hebt. Meer uitleg over de marges.
357,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden