Siberische tijger

van Martin Smit

- Werkcode: 276 250

Martin Smit over Siberische tijger

Siberische tijger
Siberische tijger vind je in de categorieën Fotografie, India, Katten, Macrofotografie, Martin Smit, Natuurfotografie, Roofdieren, Siberian Tiger, Snorhaar, Tijgers, Cheetahs en meer en Trots.
Martin Smit profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Martin Smit

Mijn naam is Martin Smit, ik heb mij altijd al verbonden gevoeld met de natuur.  In de natuur voel ik me vrij en kan ik intens genieten en me verwonderen over de schoonheid, diversiteit en complexiteit die de natuur ons te bieden heeft. Of het nu gaat om vogels, wilde dieren of insecten, flora en fauna, prachtige landschappen, de natuur blijft mij fascineren en inspireren. Ik trek er regelmatig op uit met mijn camera om de natuur te bewonderen en zo mooi mogelijk in beeld vast te leggen. Een deel van de opbrengst van verkocht werk gaat naar het goede doel: Givebacktonature.com. Hier worden bomen van geplant.

Alle werken van Martin Smit


Waarom je kiest voor Siberische tijger als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Siberische tijger van Martin Smit

Koop de foto Siberische tijger van Martin Smit op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 276 250
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame (Print op doek)
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
96,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.