Sint-jansvlinder op distel met groene achtergrond

Sint-jansvlinder op distel met groene achtergrond van Angelique Koops

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- Nu gratis verzending!

In winkelwagen

Sint-jansvlinder op distel met groene achtergrond

van Angelique Koops

Sint-jansvlinder op distel met groene achtergrond van Angelique Koops

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 559032

Profiteer tijdelijk van 10% Black Weekend korting op de gehele collectie!
Nog 2 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
93 84 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen
10% korting verrekend!

Omschrijving

Deze foto is gemaakt in nationaal park Weerribben-Wieden. Wat ik mooi vind aan deze foto is de ruimte dat om het onderwerp heen zit; een mooie groene achtergrond van gras. Omdat de vlinders en de distel daarentegen lekker fel zijn, straalt de foto kleur, ruimte en rust uit.

Dit werk wordt aangeboden door Angelique Koops

Angelique Koops profielfotoBij het maken van beeld zoek ik de verbinding met mijn gevoel en intuïtie, om me van daaruit te verbinden met de natuur om me heen. Ik zoek de rust en de stilte en laat de schoonheid van de natuur rustig op me afkomen. Dan duik ik de diepte in en probeer ik het dromerige, het sprookjesachtige en de tijdloosheid die ik dan ervaar in beeld te brengen.

Schoonheid, verstilling, rust, natuur en verwondering. Deze eigenschappen wil ik meegeven aan de uitstraling van een beeld. Mijn wens is dat mensen die ernaar kijken ook iets van de schoonheid of verstilling ervaren en een beetje tot rust komen. Of zich ook even verbonden voelen met de natuur, als het een drukke en hectische dag is geweest en er even geen tijd was om er tussenuit te gaan. Misschien raakt iemand even verwonderd over hoe sprookjesachtig de natuur soms kan zijn. Als zo’n soort ervaring door het beeld tot stand wordt gebracht, is mijn doel bereikt. En daar word ik blij van!

Voel je vrij om een kijkje te nemen in mijn galerij. Wie weet heb je een klik met een van de werken en hangt deze binnenkort bij jou aan de muur :)

Alle werken