Exclusieve Black Friday after-party-sale: bestel snel jouw favoriete werken met 10% korting Nog 1 dag en 10 uur geldig!

Sint-jansvlinder op distel met groene achtergrond

van Angelique Koops

- Werkcode: 559 032

Angelique Koops over Sint-jansvlinder op distel met groene achtergrond

Deze foto is gemaakt in nationaal park Weerribben-Wieden. Wat ik mooi vind aan deze foto is de ruimte dat om het onderwerp heen zit; een mooie groene achtergrond van gras. Omdat de vlinders en de distel daarentegen lekker fel zijn, straalt de foto kleur, ruimte en rust uit.
Sint-jansvlinder op distel met groene achtergrond vind je in de categorieën Fotografie, Grassenfamilie, Groen, Insecten, Kinderkamer, Kleuren, Macrofotografie, Natuur en Weer, Natuurfotografie, Sint-jansvlinder, Sprookjes en Vlinders.
Angelique Koops profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Angelique Koops

Bij het maken van beeld zoek ik de verbinding met mijn gevoel en intuïtie, om me van daaruit te verbinden met de natuur om me heen. Ik zoek de rust en de stilte en laat de schoonheid van de natuur rustig op me afkomen. Dan duik ik de diepte in en probeer ik het dromerige, het sprookjesachtige en de tijdloosheid die ik dan ervaar in beeld te brengen.

Schoonheid, verstilling, rust, natuur en verwondering. Deze eigenschappen wil ik meegeven aan de uitstraling van een beeld. Mijn wens is dat mensen die ernaar kijken ook iets van de schoonheid of verstilling ervaren en een beetje tot rust komen. Of zich ook even verbonden voelen met de natuur, als het een drukke en hectische dag is geweest en er even geen tijd was om er tussenuit te gaan. Misschien raakt iemand even verwonderd over hoe sprookjesachtig de natuur soms kan zijn. Als zo’n soort ervaring door het beeld tot stand wordt gebracht, is mijn doel bereikt. En daar word ik blij van!

Voel je vrij om een kijkje te nemen in mijn galerij. Wie weet heb je een klik met een van de werken en hangt deze binnenkort bij jou aan de muur :)

Alle werken van Angelique Koops


Waarom je kiest voor Sint-jansvlinder op distel met groene achtergrond op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Sint-jansvlinder op distel met groene achtergrond van Angelique Koops

Koop de foto Sint-jansvlinder op distel met groene achtergrond van Angelique Koops op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 559 032

Profiteer tijdelijk van 10% korting op de gehele collectie bij de Black Friday After-party!
Nog 1 dag en 10 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
103,-92,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.