Monique van Velzen over Stilleven artisjok

Artisjok kan er intimiderend uitzien.
Je zult zien dat deze groene, mild smakende groente ronduit heerlijk is.
Zojuist gemaakt met weinig meer dan olijfolie, wijn, knoflook en kruiden en het resultaat: zacht gekookte, uiterst zachte artisjokharten in een geurig bad van hun eigen kooksappen.
Stilleven artisjok vind je in de categorieën Artisjok, Digitale Kunst, Food, Fotografie, Fruit, Gezondheid, Groen, Indoor, Keuken, Modern stilleven, Schoonheid, Stilleven en smaakvol.
Monique van Velzen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Monique van Velzen

De tijd staat even stil......Een winterdag in pasteltinten, een nevelige lentemorgen, zomerse rust in augustus, het najaar: vergankelijkheid in kleur, geur en licht! Van jongs af aan ben ik gefascineerd door de seizoenen. In 2006 kreeg ik meer tijd en door het volgen van cursussen bij FRB Fotografie werd ik langzamerhand volledig gegrepen door fotografie en ben ik mij steeds blijven ontwikkelen. Het feit dat ik in een prachtig buitengebied van Friesland woon, heeft zeker bijgedragen aan een voorkeur voor het fotograferen van landschappen, het vastleggen van de bijzondere momenten. De tijd staat niet stil, het licht, de lucht en de sfeer veranderen continu! Daarnaast ben ik een aantal jaren geleden gestart met het fotograferen van stillevens, het aloude ambacht van componeren met licht en vorm. Het leven staat letterlijk even stil. Een idee ontstaat, de uitvoering en het fijn tunen, gaat vooral ook over de kunst van het weglaten.

Alle werken van Monique van Velzen


Meer weten over Monique van Velzen?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Klantbeoordelingen van Stilleven artisjok 4 / 5 (1 beoordeling)

Michel
4 / 5
Beoordeling van een geverifieerde klant

Avonden zoeken met een uitstekend resultaat.
Wij waren op zoek naar een afbeelding voor de achterwand van onze keuken. Door de enorme keuze waren wij bijna verdwaald, maar met een beetje hulp via mail / telefoon en een goede zoekmachine op de website is het gelukt om een prachtig werk op naadloos vinylbehang te scoren. Levering was snel en kwaliteit behang is uitstekend. Wij zijn zeer tevreden over werkaandemuur.nl


Lees alle beoordelingen

Waarom je kiest voor Stilleven artisjok op naadloos behang

  • Levering was snel en kwaliteit behang is uitstekend. Wij zijn zeer tevreden over werkaandemuur.nl
  • Haarscherpe afdrukken
  • Naadloos behang is vochtbestendig
  • Ga voor het wow-effect met een grote print!

Stilleven artisjok van Monique van Velzen

Koop dit digital art werk Stilleven artisjok van Monique van Velzen als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 382 005
Kies het materiaal Meer informatie
Naadloos behang
Kies materiaal opties Speciale wens?
Vul jouw maten in en kies de uitsnede.
cm
cm
We printen het behang uit één stuk. Bij de gekozen maat tellen we 10 cm op zodat je marge hebt. Meer uitleg over de marges.
392,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden