Stilleven artisjok

Stilleven artisjok van Monique van Velzen

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- Nu gratis verzending!

In winkelwagen

Stilleven artisjok

van Monique van Velzen

Stilleven artisjok van Monique van Velzen

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 382005
Kies het materiaal Meer informatie
Naadloos behang
Kies materiaal opties Speciale wens?
Vul jouw maten in en kies de uitsnede
cm
cm
We printen het behang uit één stuk. Bij de gekozen maat tellen we 10 cm op zodat je marge hebt. Meer uitleg over de marges.
317 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 6 tot 7 werkdagen

Omschrijving

Artisjok kan er intimiderend uitzien.
Je zult zien dat deze groene, mild smakende groente ronduit heerlijk is.
Zojuist gemaakt met weinig meer dan olijfolie, wijn, knoflook en kruiden en het resultaat: zacht gekookte, uiterst zachte artisjokharten in een geurig bad van hun eigen kooksappen.

Dit werk wordt aangeboden door Monique van Velzen

Monique van Velzen profielfotoDe tijd staat even stil......Een winterdag in pasteltinten, een nevelige lentemorgen, zomerse rust in augustus, het najaar: vergankelijkheid in kleur, geur en licht! Van jongs af aan ben ik gefascineerd door de seizoenen. In 2006 kreeg ik meer tijd en door het volgen van cursussen bij FRB Fotografie werd ik langzamerhand volledig gegrepen door fotografie en ben ik mij steeds blijven ontwikkelen. Het feit dat ik in een prachtig buitengebied van Friesland woon, heeft zeker bijgedragen aan een voorkeur voor het fotograferen van landschappen, het vastleggen van de bijzondere momenten. De tijd staat niet stil, het licht, de lucht en de sfeer veranderen continu! Daarnaast ben ik een aantal jaren geleden gestart met het fotograferen van stillevens, het aloude ambacht van componeren met licht en vorm. Het leven staat letterlijk even stil. Een idee ontstaat, de uitvoering en het fijn tunen, gaat vooral ook over de kunst van het weglaten.

Alle werken

Beoordelingen: 4 / (1 beoordeling)

Michel
4 / 5

Avonden zoeken met een uitstekend resultaat.
Wij waren op zoek naar een afbeelding voor de achterwand van onze keuken. Door de enorme keuze waren wij bijna verdwaald, maar met een beetje hulp via mail / telefoon en een goede zoekmachine op de website is het gelukt om een prachtig werk op naadloos vinylbehang te scoren. Levering was snel en kwaliteit behang is uitstekend. Wij zijn zeer tevreden over werkaandemuur.nl


Klantfoto's: Stilleven artisjok van Monique van Velzen

Klantfoto: Stilleven artisjok van Monique van Velzen, als naadloos behang
Klantfoto: Stilleven artisjok van Monique van Velzen, op aluminium
Klantfoto: Stilleven artisjok van Monique van Velzen, op staal