Vanaf De Rotterdam (44 Floors)

Vanaf De Rotterdam (44 Floors) van Rob van der Teen

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Vanaf De Rotterdam (44 Floors) van Rob van der Teen

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 79063
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
89 gratis verzending!

Omschrijving

Van 1873 tot 1978 heeft de Holland America Line de pier in gebruik als scheepsterminal. Hier vandaan vertrekken passagiers naar Noord-Amerika en Canada. Vooral eind 19e eeuw is het druk op de pier wanneer het landverhuizervervoer een hoogtepunt kent. Tussen 1870 en 1900 maken meer dan 90.000 kajuitpassagiers en 400.000 derdeklassepassagiers de overtocht op zoek naar een beter bestaan.

Dit werk wordt aangeboden door Rob van der Teen

Rob van der Teen profielfotoNadat ik de opleiding aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam had afgerond ben ik begonnen als zeef- en offsetdrukker en vervolgens maakte ik carrière als dtp-er/Ctp-er, grafisch vormgever en fotograaf. Ik werkte aan projecten voor bedrijven, non-profitorganisaties, vormgevings- en reclamebureau's. Hier ben ik mij gaan gespecialiseren in digitale toepassingen van beeld en een passie ontwikkeld voor de kracht van beeld en wat je er mee kunt bereiken. Ervaringen met druktechnieken, printen en plotten zijn mij niet onbekend en zal daar ook in adviseren. Neem vrijblijvend contact op voor informatie of vragen. Ik maak ook werken in opdracht van schets of een idee. Neem gerust eens contact op met: Voorop Fotografie & Ontwerp Rob van der Teen
06-14 88 99 55
rob@vooropfotografie.nl
https://www.vooropfotografie.nl

Voor al mijn werken zijn eventueel aparte kleurstellingen te bespreken.

Alle werken

Beoordelingen: 4 / 5 (1 beoordeling)

4 / 5

Goede communicatie vooraf via de mail en per telefoon.Fijn dat er zo mee gedacht wordt en dat er advies gegeven wordt.Snelle levering, prima kwaliteit! Mede hierdoor zijn we erg blij met het resultaat. .


Klantfoto's: Vanaf De Rotterdam (44 Floors) van Rob van der Teen

Klantfoto: Vanaf De Rotterdam (44 Floors) van Rob van der Teen, als behang