Vizsla

van MishMash van Heukelom

- Werkcode: 383 250

MishMash van Heukelom over Vizsla

De Vizsla is een levendige hond met een vriendelijke, intelligente en gehoorzame aard en een uitstekende neus. De geschiedenis van de Hongaarse nationale jachthond gaat terug tot in de Middeleeuwen. Hij voelt zich thuis op vlak terrein en kan goed tegen warmte. Hij kan goed en ver zoeken, maar geeft ook de voorkeur aan om dicht bij zijn geliefde baasje te blijven.
Vizsla vind je in de categorieën Dieren, Digitale Kunst, Europa, Hondachtigen, Honden, Liefde, Lijntekeningen, Natuur en Weer, Vizsla, Zwart-wit, beauty en dogs.
MishMash van Heukelom profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door MishMash van Heukelom

Wij zijn Stephan en Loïs, we houden van mooie beelden en we houden van delen. Als we ergens iets creatiefs in zien leggen we dit vast, zowel als foto als ook in een schilderij. Schilderen doen we digitaal. Onze naam MishMash hebben we gekozen omdat we verschillende dingen aanbieden, gemaakt door verschillende mensen, op verschillende locatie's. We doen het samen, als gezin.

Alle werken van MishMash van Heukelom


Waarom kiest voor Vizsla als ingelijst werk

  • Levering was vlot. toen mijn zoon de eerste "foto" uitpakte werd hij even stil. Hij vond hem heel erg mooi. Lijsten zijn ook mooi.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Diverse lijsten en passe-partout

Vizsla van MishMash van Heukelom

Koop dit digital art werk Vizsla van MishMash van Heukelom als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 383 250
Kies het materiaal Meer informatie
Ingelijst
Kies materiaal opties Speciale wens?
236,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden