Vocht

Vocht van Monique van Velzen

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Vocht

van Monique van Velzen

Vocht van Monique van Velzen

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 542840
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
96 gratis verzending!

Omschrijving

Verstilde schoonheid, het verval in een verlaten bedrijfspand. Schimmel, vocht en roest zorgen voor mysterieuze vormen en patronen. En altijd is daar dan de vraag, wat heeft zich hier vroeger afgespeeld en waardoor werd het pand, met achterlating van zoveel attributen, aan het lot en de tand des tijds overgelaten.

Dit werk wordt aangeboden door Monique van Velzen

Monique van Velzen profielfotoDe tijd staat even stil......Een winterdag in pasteltinten, een nevelige lentemorgen, zomerse rust in augustus, het najaar: vergankelijkheid in kleur, geur en licht! Van jongs af aan ben ik gefascineerd door de seizoenen. In 2006 kreeg ik meer tijd en door het volgen van cursussen bij FRB Fotografie werd ik langzamerhand volledig gegrepen door fotografie en ben ik mij steeds blijven ontwikkelen. Het feit dat ik in een prachtig buitengebied van Friesland woon, heeft zeker bijgedragen aan een voorkeur voor het fotograferen van landschappen, het vastleggen van de bijzondere momenten. De tijd staat niet stil, het licht, de lucht en de sfeer veranderen continu! Daarnaast ben ik een aantal jaren geleden gestart met het fotograferen van stillevens, het aloude ambacht van componeren met licht en vorm. Het leven staat letterlijk even stil. Een idee ontstaat, de uitvoering en het fijn tunen, gaat vooral ook over de kunst van het weglaten.

Alle werken

Klantfoto's: Vocht van Monique van Velzen

Klantfoto: Vocht van Monique van Velzen, op canvas