Zeezeilen met harde wind

Zeezeilen met harde wind van Anouschka Hendriks

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Zeezeilen met harde wind van Anouschka Hendriks

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 163884
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
115 gratis verzending!

Omschrijving

Deze actiefoto is gemaakt tijdens een zeilrace op de Middellandse zee bij Mallorca. Er stond een flinke wind waardoor de zeilboot vrij schuin ging en de golven over de boot spoelden.

Dit werk wordt aangeboden door Anouschka Hendriks

Anouschka Hendriks profielfotoEven voorstellen.....Ik ben Anouschka Hendriks en woon in Volkel (NL). In september 2010 heb ik het roer volledig omgegooid en ben begonnen met de opleiding Fotografie aan de School voor Fotografie in Breda en eind 2011 heb ik deze opleiding met goed gevolg afgerond. Ik heb nog geen seconde spijt gehad van deze stap! Ik ben altijd bezig met beelden. Waar ik ook ben, ik probeer altijd wel een mooie foto te maken. Echt een voorkeur voor een onderwerp heb ik niet, vooral de afwisseling vind ik leuk. Ik hoop dat mijn werken in de smaak vallen en er over een aantal jaren diverse werken overal en nergens bij mensen of bedrijven aan een muur hangen.....Erg leuk als je een foto wilt delen als een werk bij jou aan de muur hangt! Anouschka Hendriks

Alle werken

Beoordelingen: 5 / 5 (1 beoordeling)

Aafje
5 / 5

Prachtig !
Het werk op zichzelf is voor mij een ode aan de zee, de woestheid en de grilligheid van deze prachtige natuur komt bijzonder goed tot zijn recht ! En met het zeilschip die helemaal naar rechts kantelt is het plaatje helemaal compleet. De afwerking is zoals altijd perfect in orde. De levering was ook helemaal in orde alsook de verpakking.