Zonsopkomst op de heide

van Sjoukje Kunnen

- Werkcode: 1 080 717

Sjoukje Kunnen over Zonsopkomst op de heide

De zon komt bijna op, er hangt nog wat grondmist boven de heide. Het is heerlijk rustig op de heide. Het is genieten van de geluiden van de ontwakende natuur.
Zonsopkomst op de heide vind je in de categorieën Bakkeveen, Fotografie, Heide, Mist, Paars, Sfeer (gevoel) en Zonsopkomst.
Sjoukje Kunnen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Sjoukje Kunnen

Fotografie is mijn passie. Al sinds mijn jeugd fotografeer ik. Als kind met een simpele compact camera. Maar van mijn eerste salaris heb ik een spiegel reflex camera gekocht, toen natuurlijk nog wel analoog. Sinds kort fotografeer ik met een Nikon systeem camera.
Ik trek graag met mijn camera de natuur in om al het moois wat de natuur ons te bieden heeft vast te leggen. Mijn interesse is breed ik fotografeer graag met een macro lens, een groothoeklens voor nachtfotografie, maar ook met mijn 600 mm zoomlens.

Alle werken van Sjoukje Kunnen


Waarom je kiest voor Zonsopkomst op de heide als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Zonsopkomst op de heide van Sjoukje Kunnen

Koop de foto Zonsopkomst op de heide van Sjoukje Kunnen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 080 717
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
106,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden