Over Werk aan de Muur

Je wil iets moois aan je muur. Bij een galerie vind je niets in jouw maat, of het is net boven budget. Bij ons ben je aan het juiste adres!

Mooi werk aan je muur is erg bepalend voor de sfeer en uitstraling in jouw huis of op kantoor. Een goede sfeer maakt het woon en werk genot optimaal. Werk aan de Muur helpt jou met het vinden van iets moois. Niets nieuws, denk je wellicht. Maar wat ons onderscheidt, is dat je voor unieke werken geen belachelijke prijzen betaalt en jij de maat en het materiaal van het werk kan 'customizen' naar jouw smaak. Onze unieke collectie komt tot stand door de samenwerking met meer dan 6.000 beeldmakers


Hier staan wij voor:

1 Enorm aanbod

Kies uit 100.000 unieke werken! We weten zeker dat je iets gaat vinden wat écht bij je past. Fotografie, schilderijen of digital art, we hebben het allemaal voor je, in de meest uiteenlopende categorieën. Kan je iets niet vinden, laat het ons weten!

2 Hoge kwaliteit

We werken samen met de beste vaklui. Alleen de beste leveranciers zijn goed genoeg. Elk werk wordt gemaakt met de beste materialen. Je kiest zelf het materiaal en de maat waarop het werk gemaakt wordt.

3 Échte creatieven

De collectie bestaat uit werken van meer dan 6.000 gepassioneerde creatieven.  Van fotografen en schilders tot aan digital artists en photoshop guru's. Lees de verhalen achter hun werk en leer ze echt kennen.

4 Top service

We willen dat je het werk vindt wat bij je stijl én je budget past. Heb je een handje nodig bij het zoeken? Laat het ons weten. En stuur ons ook een foto van je kamer. We hangen je favoriete werken virtueel voor je op!In 2014 wonnen we de award voor Beste Wonen & Tuin Webshop

In 2013 zijn we uitgeroepen tot Beste Startende Webwinkel en Best Ecommerce startupWerk aan de Muur is begin 2012 gelanceerd in Nederland. In 2013 won de webshop zowel de Dutch Startup Award voor Best E-Commerce Startup Nederland als de Thuiswinkel Award voor Beste Startende Webwinkel. In 2014 won de webshop nog een Thuiswinkel Award. Dit maal voor beste Wonen & Tuin webshop. Begin 2014 is de webshop ook in Duitsland gelanceerd onder de naam OhMyPrints.