Facebook pixel
Fons Bitter profielfoto

Fons Bitter

Leiderdorp NL, Nederland

Koop de werken van Fons Bitter voor aan je muur

176 werken van Fons Bitter. Laatste werk is toegevoegd op 27-10-2018.

Mijn fotografische motto: 'anders leren kijken naar hetzelfde'.
Als non-professional plaatjesmaker probeer ik op een breed vlak het fotomaken te bedrijven. Ik richt mij niet op specifieke onderwerpen of thema's. Alles wat het bekijken en waarnemen de moeite waard maakt heeft mijn volle belangstelling. Mijn camera's, lenzen en overige attributen zijn beslist niet kieskeurig voor de door mij gekozen onde rwerpen. Zij buigen als het riet in de wind gewillig mee.
Het gaat voor mij bij het maken van beelden in eerste instantie om inhoud, vorm, schoonheid en kunstzinnigheid van een foto en in tweede instantie om de fotografische techniek. Overigens; ik onderschat beslist niet de noodzakelijke technische en ambachtelijke vaardigheden die nodig zijn om goede foto's te kunnen maken. Wat mij betreft is het 75% High Touch en 25% High Tech.
De laatste tijd richt ik mij wat meer op een vorm van fotografie met werktitels als; My Impressiograpics en My Monochromes. Een fotografievorm mede geïnspireerd op de impressionisten en de oude meesters van de zwart-wit fotografie.
Met vriendelijke groet,
Fons Bitter, fotomaker | Plaatjesmaker & Beeldbepaler | Factorem Imago & Imago Determiner
_____________________________________________________________________________________________________________________
Moving Emotion, heeft u een bijzondere auto die u gefotografeerd wilt hebben?
Special Car Photo Sessions op afroep. 0651355141 / fonsbitterphotography@gmail.com

https://thumbs.werkaandemuur.nl/b06990485e01aa0de904f4bf42200522_175x175_crop.jpg Fons Bitter Beeldmaker http://www.werkaandemuur.nl/nl/beeldmaker/Fons-Bitter/17210 Leiderdorp NL, Nederland,