Hans Kool avatar

Hans Kool

Schiedam, Nederland

Koop de werken van Hans Kool voor aan je muur

93 werken van Hans Kool. Laatste werk is toegevoegd op 15-1-2017.

Hey! Welkom in mijn Werken aan de Muur shop.
Voor mijn werk reis ik door heel Europa en dat geeft me de gelegenheid om mooie beelden te maken als de tijd het toelaat. Digitale Fotografie brengt creatieve mogelijkheden zoals HDR en Panorama fotografie. Meestal werk ik met Lightroom en Photoshop om de beelden de bewerken, de Digitale donkere Kamer, om de wereld te laten zien hoe ik denk dat ze eruit zou moe ten zien. Meer en meer verliest HDR het van andere mogelijkheden om de Dynamic Range te verbeteren en de schoonheid van de wereld om ons heen te laten zien. Mijn passie voor fotografie gaat terug naar de tijd dat ik nog klein was, ik spaarde maanden voor mijn eerste camera, een kodak Instamatic box camera. Na het zien van de eerste resultaten wist ik: dit is het... Vele camera's zijn de revue gepasseerd sinds die eerste en hoewel het gereedschap dat ik nu gebruik veel geavanceerder is dan die eerste kleine camera met maar een klein rood drukknopje realiseer ik me, terugdenkend, dat technologie veel minder belangrijk is dan onze ogen. Een scene bezien en weten wat en hoe je het wilt laten zien, daar gaat het om. Vaak lukt het ook om de wereld een beetje mooier te maken als de soms zo harde en lelijke werkelijkheid.
Ik hoop dat m'n werk je bevalt...

"Beauty can be seen in all things, seeing and composing the beauty is what separates the snapshot from the photograph."?
Matt Hardy
https://thumbs.werkaandemuur.nl/febbd54de76b2af791de861a9da04ca5_175x175_crop.jpg Hans Kool Beeldmaker Schiedam, Nederland,