Facebook pixel
Jurjen Biesbroek profielfoto

Jurjen Biesbroek

Zwijndrecht, Nederland

Koop de werken van Jurjen Biesbroek voor aan je muur

17 werken van Jurjen Biesbroek. Laatste werk is toegevoegd op 28-8-2016.

Je ogen zijn een hoogstandje van de natuur. Ze stellen razendsnel scherp, volgen alle bewegingen moeiteloos, de techniek in camera's zal dit maar moeilijk kunnen bijbenen, laat staan overtreffen in de toekomst.

Sinds anderhalf jaar hou ik me bezig met fotografie. Wat ik in die tijd heb gemerkt bij het fotograferen is dat mijn aandacht uit gaat naar wat het oog nou juist net NIET kan. Door het snel sch erpstellen zie je nooit iets vaags en bij fotografie kan je juist ook de onscherpe delen tegelijkertijd zien. De snelheid van je ogen haalt de beweging uit de onderwerpen, terwijl beweging in een foto juist een onwerkelijkheid kan vastleggen. Dat soort dingen fascineert me. Experimenten hiermee leveren wat mij betreft artistieke kunstwerkjes op, die ik zo aan de muur zou willen hangen in tegenstelling tot alles wat ik met mijn eigen ogen ook kan zien. "Gewone" foto's kunnen heel mooi zijn maar hebben niet dat stukje extra. Die emotie, die sfeer. De meerwaarde zit hem voor mij juist in wat je eigen ogen nooit zouden kunnen weergeven. Dat heb ik ervaren de afgelopen tijd en daar zal ik me op blijven concentreren bij mijn fotografie.

https://thumbs.werkaandemuur.nl/7134ef4754eee860d06fc693e03506d4_175x175_crop.jpg Jurjen Biesbroek Beeldmaker Jaylow Photography Zwijndrecht, Nederland,