Leo van Vliet profielfoto

Leo van Vliet

Oeffelt, Nederland

Koop de werken van Leo van Vliet voor aan je muur

14 werken van Leo van Vliet. Laatste werk is toegevoegd op 25-1-2018.

Fotografie speelt al sinds mijn jeugd een belangrijke rol in mijn leven wat uiteindelijk geresulteerd heeft in de oprichting van Focusview Fotografie nu zo'n zeven jaar geleden.

De naam Focusview Fotografie weerspiegelt de visie waar ik als fotograaf continu naar streef nl: doelgericht en geconcentreerd (= focus) werken naar het uiteindelijke (beeld)resultaat (= view). Het daaraan gekoppelde motto '...o nderscheidend in kwaliteit' bevat de missie achter mijn intentie om te blijven investeren in het creëren van onderscheidende kwaliteit.

Activiteiten die mij positieve energie geven zijn: het overdragen van fotografiekennis en ervaring via o.a. cursussen, workshops en coachingstrajecten. Daarnaast behoort het realiseren van (bedrijfs)reportages, ICT & DTP solutions voor zowel particulieren als bedrijven tot de vaste kernactiviteiten.

Thema's die mij inspireren om te fotograferen zijn: Mensen op Straat, Architectuur, Creatieve Fotografie, Landschapsfotografie, Portretten en 'Schoonheid van verval'.

https://thumbs.werkaandemuur.nl/c73f20b81194eb3b62bf89f302106b0c_175x175_crop.jpg Leo van Vliet Beeldmaker http://www.focusview.nl/index.html Oeffelt, Nederland,