Facebook pixel
Marijn Goud profielfoto

Marijn Goud

Dieren, Nederland

Koop de werken van Marijn Goud voor aan je muur

7 werken van Marijn Goud. Laatste werk is toegevoegd op 29-1-2014.

Ik hou van reizen, ik hou van de natuur en ik hou van de Schepper die dit allemaal gemaakt heeft. Fotografie is voor mij een manier om herinneringen naar mijn reizen vast te leggen en om een tipje van de sluier van alle mooie dingen van de schepping op te lichten. Mijn voornaamste genre is landschap fotografie, zowel overdag als 's nachts. Het gouden uurtje (een half uur voor tot een half uur na zonsopkomst en of zonsondergang) maakt het mooiste in het landschap los. Het is ook een tijd dat de meeste mensen nog in bed liggen of aan het dineren zijn, maar meer dan waard om voor uit bed te komen.
Fotografie is voor mij een hobby, geen full time baan. Ik werk voor een zendings organisatie (Mission Aviation Fellowship of MAF) en NGO in Afrika. Dit werk brengt ontelbare mogelijkheden voor fotografie, zowel landschap als foto journalisme. Ik hoop hier in de toekomst meer van te kunnen laten zien en mijn collectie uit te blijven breiden. Mijn hoop is dat mijn werken bij u aan de muur de ruimte op kunnen fleuren.
https://thumbs.werkaandemuur.nl/87ce91eddb81268d5d575dfe383d939a_175x175_crop.jpg Marijn Goud Beeldmaker Photo portfolio website Dieren, Nederland,