René Maagdenberg profielfoto

René Maagdenberg

Meppel, Nederland

Koop de werken van René Maagdenberg voor aan je muur

5 werken van René Maagdenberg. Laatste werk is toegevoegd op 21-2-2018.

René Maagdenberg (1966, Rotterdam, incidenteel onder het pseudoniem Hm!) heeft zich na de kunstacademie in Rotterdam in de late jaren 80 van de vorige eeuw, autodidact verder ontwikkeld tot een niet in één hokje te vangen kunstenaar. In zijn omvangrijk en zeer divers werk tracht hij indrukken van verwondering, verbazing en verdwazing in verschillende disciplines en materialen te combineren, daarbij gebruik makend van humor en poëzie.
Sinds de jaren tachtig van de vorige eeuw maakt René schilderingen met een basis van voornamelijk olie- en acrylverf, soms realistisch, soms abstract, volgend wat het werk vraagt. Doek, paneel, maar ook tafelblad, diascherm, muur of kastdeur; vrijwel alles is een mogelijke ondergrond.
Daarnaast tekent René regelmatig illustraties en cartoons voor diverse opdrachtgevers in diverse bladen, en veroorzaakt hij overig drukwerk, inmiddels geëvolueerd in een volwaardig digitaal oeuvre, waarin naast werk in opdracht een bij vlagen bizarre wereld aan vrij werk ontstaan is.
René schrijft tot op de dag van vandaag kort en minder kort proza, poëzie, teksten en liedjes.
Last but zeker not least is het samenwerkingsverband met kunstenaar Pieter Zandvliet; de PieReneters, waar op een breukvlak ergens tussen surrealisme, strips en graffiti een doorlopende artistieke explosie plaatsvindt.  1. Kakaphonetica

   63 op Canvas, 60x60cm kies zelf de maat & materiaal S M L XL


  2. Naieviteit

   63 op Canvas, 60x60cm kies zelf de maat & materiaal S M L XL


  3. Measure the joke

   62 op Canvas, 70x50cm kies zelf de maat & materiaal S M L XL


  https://thumbs.werkaandemuur.nl/1/285172f8946d0d548a709b22c701e09e/175x175/thumbnail/crop.jpg René Maagdenberg Beeldmaker atelierrond.nl Meppel, Nederland,