Facebook pixel
Yuri Koole profielfoto

Yuri Koole

Haarlem, Nederland

Koop de werken van Yuri Koole voor aan je muur

15 werken van Yuri Koole. Laatste werk is toegevoegd op 25-1-2017.

Yuri Koole (33), Grafisch Ontwerper uit Haarlem. Ruim 10 jaar geleden, tijdens zijn studie Industrieel Product Ontwerp, maakte hij kennis met het vak en sindsdien heeft het hem niet meer losgelaten. De eerste jaren heeft Yuri als autodidact ervaring en kennis opgedaan. Later heeft hij de studie Grafisch Ontwerpen aan het Media College in Amsterdam gevolgd.

Binnen de grafische vormgeving kan Yuri zijn pa ssie voor architectuur, interieur en product design helemaal kwijt. Zijn werk heeft veelal een illustratief- en sterk grafisch karakter, het is opgebouwd uit duidelijke vormen en op een doordachte en uitgemeten manier samengesteld.

Het mooiste is, zegt hij zelf, dat werken niet als verplichting voelt. Het is een manier om inspiratie die hij opgedaan heeft, samen met de behoefte om te creëren, tot uiting te laten komen in ontwerpen die functioneren en waar je blij van wordt.
https://thumbs.werkaandemuur.nl/752ea5a528beb14d2372851e577c50b1_175x175_crop.jpg Yuri Koole Beeldmaker Yuri Koole Haarlem, Nederland,