Jumbotron beeldmakers Esmee

De industriële gezelligheid bij Esmée

Esmée is al ruim twintig jaar verliefd op de Domstad. Ook kreeg ze een oogje op Werk aan de Muur. De wanden van haar huis hangen vol met prachtige kunstwerken van onze site. Wil je weten welke kunstwerken een plekje op haar muur hebben veroverd? Kijk snel mee in haar Utrechtse stekkie!

Over Esmée

WOONT in Utrecht STUDIE Theater-, film- en televisiewetenschap WERKT als officemanager bij een ingenieursbureau VRIJE TIJD ik ben gek op mijn vrienden INSTA insta_esje

 1. 8 F0067 EA 26 FC 485 D 88 CB FB31070 FE004

Fijn en rustig Utrecht

Na haar studie Theater-, film- en televisiewetenschap bleef Esmée hangen in Utrecht. Inmiddels woont ze bijna twintig jaar in de Domstad. “En ik ben nog altijd verliefd op Utreg!”, begint ze enthousiast te vertellen. “Ik woon in een benedenwoning met een tuin in Utrecht-Oost. Ik vind dit één van de mooiste gedeeltes van Utrecht. Het Rietveld Schröderhuis zit op een steenworp afstand en binnen vijftien minuten lopen, ben ik in de bossen van Rijnsweerd. Het is twintig minuten lopen naar het centrum, dus alles is lekker dichtbij. Ik woon in een fijne en rustige omgeving met vriendelijke, lieve mensen om mij heen.”

 1. 2 F15 C377 AE06 4 AF2 88 E2 BBA101 A81054

Industriële gezelligheid

Esmée vindt het heerlijk om met de inrichting van haar huis bezig te zijn. “Ik gooi mijn interieur regelmatig om”, aldus Esmée. “Mijn stijl zou ik omschrijven als industrial cozy. Ik ben voor een industriële look gegaan met een flinke dosis gezelligheid. Wooninspiratie vind ik op Instagram, internet en soms kijk ik lekker naar een woonprogramma.” Ze heeft maar liefst twee favoriete plekken in huis. “Zowel de woonkamer met mijn fijne bank en grote televisie als mijn slaapkamer”, licht ze toe. “In beide ruimtes heb ik een mooi canvas van Werk aan de Muur opgehangen en heb ik het gezellig gemaakt met kaarsjes.

 1. 768 CE301 1807 48 D0 AA40 DFDCBF9 D575 A

Schilderijen met gevoel

Aan haar wanden ontdekken we veel kunstwerken van Werk aan de Muur. “In de woonkamer heb ik gekozen voor Angie Green van Atelier Paint-Ing en imperious Lady van Yudhistira Yogasara. Verder hangt in mijn slaapkamer Helene, wederom van Atelier Paint-Ing.” Maar waarom viel haar oog op deze werken? “Een schilderij of een foto moet iets met me doen. Ik moet het mooi vinden en ik moet er iets bij voelen zodra ik het zie. Al deze werken deden dat met me!” De werken heeft ze laten drukken op canvas. “Dit materiaal weerspiegelt geen licht. De kleuren blijven prachtig en ik heb er de hele dag plezier van.”

 1. 46742 DB3 BF77 496 C B6 EC E791 E534 D584
 1. B6 D4 D623 F60 D 4 FFA B2 A2 C8025 D0 A9288

Shop in stijl

 1. Ander materiaal, of afmeting?

  Maak het werk zelf helemaal op maat!

imperious Lady, Yudhistira Yogasara
van 1x

 • Canvas,
 • 120 x 130 cm,
 • 2 cm dik,
 • Vervaagd
292 Gratis verzending!
 1. Ander materiaal, of afmeting?

  Maak het werk zelf helemaal op maat!

Angie green
van Atelier Paint-Ing

 • Canvas,
 • 105 x 70 cm,
 • 2 cm dik,
 • Vervaagd
198 Gratis verzending!

Meer favorieten van Esmée

Binnenkijkers

Zo helpen we je bij het vinden van je droomwerk

Bezoek onze online studio

Ontdek het Werk aan de Muur tafelboek

Schrijf je in voor onze tips & tricks emails