Image00005 2024 04 23 130334 ogjk

Binnenkijken bij
Laura

Een Hotel Chique thuis met persoonlijke touch

Stap binnen in het prachtig gerenoveerde huis van Laura, haar man en hun twee kinderen in het pittoreske Bleiswijk. Als eigenaren van een montage- en installatiebedrijf zijn ze gewend aan het omtoveren van ruimtes, maar in hun eigen huis hebben ze echt hun stempel gedrukt. Laura deelt met ons hoe ze van hun huis een waar thuis hebben gemaakt, waarin luxe en persoonlijkheid samenkomen.

Over Laura

WOONT in Bleiswijk SAMEN haar man en hun twee kinderen INSTAGRAM wonen.aan.de.loper AAN DE MUUR Modern abstract portret in zwart en oranje/gouden tinten van Carla van Iersel en Ik werd verliefd op de herfst vanwege jou uit de 1x collectie op ArtFrame

 1. Image00004

Hotel Chique met een eigen touch

Laura's woonstijl wordt het best omschreven als 'hotel chique met een eigen touch'. Denk aan chique tv-wandmeubels, plafondhoge vakkenkasten en keukens met gouden accenten die het hotelgevoel tot leven brengen. Haar huis ademt een sfeer van elegantie en comfort, met donkere kleuren en luxe texturen zoals zachte vloerkleden en glanzende linnen gordijnen.

 1. Image00008
 1. Image00006
 1. Image00007
 1. Laura image00003

Een ware eyecatcher

Een van de meest opvallende elementen in Laura's huis is het kunstwerk dat ze koos om haar hal en woonkamer te verfraaien: werkcode 1171832 en 1239658. Maar wat dit kunstwerk echt speciaal maakt, is het materiaal waarop het is afgedrukt: ArtFrame met akoestische panelen. Laura legt uit dat de akoestiek in de hal aanvankelijk een uitdaging was, maar dankzij dit kunstwerk is het geluid enorm verbeterd. Bovendien fungeert het grote formaat van het doek als een ware eyecatcher, die zowel in de hal als in de woonkamer de aandacht trekt.

 1. Image00011
 1. Image00009
 1. Image00010
 1. Image00002

Durf voor groot te gaan

Als tip deelt Laura haar inzicht: "Durf voor groot te gaan." Door te kiezen voor grote elementen in huis creëer je niet alleen rust en ruimte, maar ook een echte sfeer. En met een indrukwekkend kunstwerk zoals Laura's ArtFrame met akoestische panelen, wordt elke ruimte een statement van stijl en comfort.

Shop in stijl

 1. Ander materiaal, of afmeting?

  Maak het werk zelf helemaal op maat!

Modern abstract portret in zwart en oranje/goud tinten
van Carla Van Iersel

 • ArtFrame,
 • 135 x 180 cm,
 • Zwart,
 • Zonder geluidsabsorberende panelen,
 • Complete set
Bekijk werk
 1. Ander materiaal, of afmeting?

  Maak het werk zelf helemaal op maat!

Ik werd verliefd op de herfst vanwege jou, Frank Moth
van 1x

 • ArtFrame,
 • 135 x 180 cm,
 • Zwart,
 • Zonder geluidsabsorberende panelen,
 • Complete set
Bekijk werk

Meer favorieten van Laura

Zo helpen we je bij het vinden van je droomwerk

Bezoek onze online studio

Bestel een cadeaubon

Schrijf je in voor tips & tricks