Binnenkijker Susanne

Binnenkijken bij Susanne

Een volledig houten huis. Laat dat even op je inwerken. Fantaseer er een kersenlandschap en een draaiende houtkachel bij en je komt in de buurt van de prachtige landelijke woning van Susanne en Arno. Het ‘ademende huis’, zoals zij het noemen, is energie neutraal door de zonnepanelen en warmtepomp die ze in het huis hebben laten installeren. Wat zijn wij blij dat we even mogen binnen kijken!

 1. binnenkijker Susanne

Over Susanne

WOONT in het mooie kersendorp Mierlo in Brabant SAMEN met man Arno GEZIN Lieve (25) en Meike (24) wonen beide op hun zelf AAN DE MUUR ‘De kus’ van Gustav Klimt WERKT als medische pedicure INSTAGRAM nootje63 en suutje70

 1. 20211018 102959 resized
 1. IMG 20210825 WA0002
 1. 20211018 102853 resized
 1. binnenkijker susanne

Zo veel meer dan alleen een dak

Zij werkt aan huis, waar ze in haar klanten voor hun medische pedicure geheel in stijl ontvangt. Hij werkt ook thuis, als inspecteur van de arbeidsinspectie. Het huis biedt hun zo veel meer dan alleen een dak. Het is een warme deken in de avond, een veilige haven voor de nacht, en overdag een kantoor vol frisse moed. Door de eikenhouten constructie zou je denken dat het een oud huis is maar niets is minder waar. "Het is een nieuw huis maar door de eikenhouten balken lijkt het een oud huis. In de houten constructie zit een vide die met speciale led verlichting geaccentueerd word. De verlichting geeft kleur die je kunt aanpassen aan je gemoed. De draaiende houtkachel maakt het compleet. "Een eigen spa stond nog op ons wensenlijstje maar die is er inmiddels ook gekomen. We genieten nog meer van onze plek."

 1. Binnenkijker Susanne
 1. Binnenkijker susanne
 1. Binnenkijker Susanne
 1. Binnenkijker Susanne

Landelijk met een moderne touch

Zodra je bij Susanne binnen kijkt krijg je meteen zin om te blijven. Hun stijl is landelijk, met een moderne touch. Het is rustiek, warm en strak. Je voelt het bos, en toch zit je geborgen binnen. Er is veel licht, veel ruimte en veel karakter. Met trots delen ze hun liefde voor kunst en design. Hun voornaamste bron van inspiratie? Elkaar! Als lievelingsplekje zouden ze de boomstamtafel aanwijzen. Vaak worden vrienden en familie uitgenodigd om uitgebreid te komen eten. Dochters Lieve en Meike wonen dan wel niet meer thuis maar komen nog al te graag langs. Daarnaast is het uitzicht ook een favoriet: ze kijken uit op de tuin en het Eindhovens kanaal.

 1. Binnenkijken Susanne
 1. Binnenkijken Susanne
 1. Binnenkijken Susanne
 1. Binnenkijken Susanne

Aan de muur

Susanne en Arno waren op zoek naar een schilderij dat het interieur bij elkaar zou brengen met kleur. Het werd de kus van Gustav Klimt. Het warme geel begroet de eikenhouten balken en het grijs en groen begroet de muren en het kleed, tot slot maken de zwarte accenten op hun beurt vrienden met de kachel. Susanne: “Daarnaast heb ik een zwak voor deze onconventionele schilder, met zijn kleurrijke kleurstelling en zijn verfijnde uitwerking van vrouwelijk schoon.” Als materiaal kozen ze voor canvas met een zwart frame, omdat de kleuren zo het mooiste uitkomen. Susanne: “Het was spannend om online te bestellen, maar had niet mooier kunnen zijn! Het grote doek van 135 bij 180 hangt nu prominent in de woonkamer.”

Shop in stijl

De Kus van Gustav Klimt

 • Canvas,
 • 135 x 180 cm,
 • Met zwarte baklijst

Ander materiaal, of afmeting?

Maak het werk zelf helemaal op maat!

550 Gratis verzending!

Meer favorieten van Susanne

Binnenkijkers

Zo helpen we je bij het vinden van je droomwerk

Bezoek onze online studio

Feestdagen tip: geef een kadobon!

Schrijf je in voor onze tips & tricks emails