Interieur styling bedrijf Noor Groen

Binnenkijken met Noor Groen & Styling

Deze week kijken we binnen met interieurstylist Noor Groen. Ze helpt zowel particulieren als bedrijven bij styling. Ze neemt ons mee bij één van haar projecten. In Eindhoven kreeg ze de toffe opdracht om een grote hal in een bedrijvenpand te restylen waarin veel verschillende bedrijven zijn gevestigd. Kijk je met ons mee?

  1. Interieurstyling Noor Groen vintage

Carte Blanche

"Mijn bedrijf bestaat nu zeven jaar. Mijn klanten zijn zowel particulieren als bedrijven. Tijdens een eerste ontmoeting inventariseer ik de ruimte en probeer ik aan te voelen welke sfeer een klant in gedachten heeft. Nadat ik een ontwerp heb aangeboden kan de klant het vervolgens uit handen geven. Bij particulieren houd ik meer vinger aan de pols tijdens het stylingproces. Op die manier heeft een klant ook het gevoel er iets van zichzelf in te kunnen verwerken. Dit verhoogt het woonplezier later. Bij een bedrijf heb ik meer carte blanche, ook heel leuk. In dit geval gaat het om de restyling van de entreehal van een groot kantoorpand in Eindhoven waarin veel verschillende bedrijven zijn gevestigd."

  1. Interieur entree, hal bedrijfsverzamelgebouw

Over Noor Groen & Styling

GEVESTIGD in Middenbeemster AAN DE MUUR Watertoren in Eindhoven van Joren Hoogeboom op Art Frame INSTAGRAM @noor_groen

Voor

"Het interieur van de betreffende hal was erg verouderd. De pilaren en markeringen waren fel geel, het leren gecapitonneerde bankstel en fauteuils paars, er was veel wit en er stonden geen planten. De vormgeving paste niet in de ruimte , alles bij elkaar was het een rommelig geheel. Daarnaast is er een grote raampartij dus veel licht dat niet echt lekker combineerde met het geel en wit. De uitdaging was dus om er een uitnodigende warme hal van te maken die toch zakelijk bleef."

  1. Vergaderruimte voor styling
  1. Entree voor styling
  1. Kunst entree bedrijvenhal

Na

"Ik heb ervoor gekozen de balie te laten bekleden met warm walnotenhout. Heel mooi in combinatie met de zwart-wit afbeelding van de watertoren in Eindhoven. Het kader om het doek vind ik een meerwaarde. De afbeelding krijgt een soort podium. De bloemen op de balie knallen eruit en geven de ruimte net dat beetje extra. Het leren bankstel en de hockers zijn uitgevoerd in een natuurlijke tint die door de tijd een doorleefde uitstraling krijgt. Verder staan er veel planten, iets wat op deze foto’s niet zo zichtbaar is. Het vele licht dat de ruimte van een kant binnen komt was geen fijne combi met het felgeel en het vele wit. Daarnaast ligt er ook nieuwe vloerbedekking. De ruimte is inmiddels ook wat dat betreft beter in balans."

  1. Zithoek interieur bedrijf Werk aan de Muur
  1. Balie styling Werk aan de Muur bedrijf
  1. Zithoek entree Werk aan de Muur
  1. Grote wanddecoratie Art Frame Werk aan de Muur bedrijfshal

Kunst aan de muur

"Ik heb gekozen voor een zwart-wit foto van de watertoren in Eindhoven, omdat het past binnen het concept en niet zo trendgevoelig is." Bekijk meer prachtige foto's van Eindhoven in onze collectie. Noor heeft gekozen voor Art Frame. Wist je dat dit materiaal ook een geluiddempende functie heeft? Ontdek hier meer over de akoestische functie van het Art Frame.

Shop in stijl

Wil jij ook dezelfde werken aan jouw muur thuis of in je bedrijf? Kies net als Noor voor een zwart-witte foto.

Ontdek meer

Ontdek de zwart wit collectie

Bekijk de Nieuwveen aflevering

Meer uitgelichte zakelijke binnenkijkers

Zo helpen we je bij het vinden van je droomwerk

Bezoek onze online studio

Ontdek het Werk aan de Muur tafelboek

Schrijf je in voor onze tips & tricks emails