5th Avenue NYC Verkeer II

van Melanie Viola

- Werkcode: 88 287

Melanie Viola over 5th Avenue NYC Verkeer II

Verkeer in Manhattan, New York, op 5th Avenue. De moderne zwart-wit foto met de gemarkeerde auto is decoratief, waaruit de unieke architectuur van de Amerikaanse metropool. Een klassieke scène uit Manhattan!
5th Avenue NYC Verkeer II vind je in de categorieën Architectuur, Bestsellers in Duitsland, Bestsellers in Frankrijk, Central business district, Decoratieve kunst, Digital edition, Fifth Avenue (New York), Fotografie, Keying, Kwadratische vorm, Landen & Reizen, Manhattan, New York, Noord Amerika, Nu (letter), Oriëntatiepunt, Skyline, Stedelijke landschappen, Steden, Toeristische attractie, Transport, Urban / Street, Vakantie, Vignet, Wereldstad, Wit, Wolkenkrabbers, Zwart-wit en himmel.
Melanie Viola profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Melanie Viola

De werken van de Berlijnse kunstenaar zijn geïnspireerd door de laatste trends en reizen en creatieve experimenten. Er zijn series van vele bekende plaatsen in de wereld, die taferelen en bezienswaardigheden tonen die typisch zijn voor het land. Schilderachtige passages, verfijnde kleuraccenten en grafische nuances vinden in de werken een unieke combinatie. Maar unieke en boeiende kiekjes worden ook gemaakt in klassiek zwart-wit en in minimalistische taferelen. Er zijn ook talrijke typografieën, abstracte ontwerpen en werken in gemengde techniek te ontdekken. Door kunst te creëren die ze zelf aan de muur zou willen zien, heeft ze een visionaire integriteit behouden die kunstliefhebbers wereldwijd aanspreekt.

Alle werken van Melanie Viola


Waarom je kiest voor 5th Avenue NYC Verkeer II als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

5th Avenue NYC Verkeer II van Melanie Viola

Koop de foto 5th Avenue NYC Verkeer II van Melanie Viola op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 88 287
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
128,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden