Header CEEB2 E18 9426 4 E02 A4 D8 6889 F866 B86 A

Binnenkijken bij Sonja Vissers

Sonja is dol op kringloopwinkels, de kleur zwart en natuurlijke materialen. Je zult niet verbaasd zijn dat in haar interieur de kleuren zwart-wit en natuurlijke materialen dan ook de boventoon voeren. Haar inspiratie haalt zij overal en ergens vandaan. Maar het leukste vindt ze nog wel ‘even binnen kijken’ bij mensen via sociale media. Laten wij vandaag dan eens een kijkje nemen in de gezellige woning van Sonja en haar gezin.

  1. 6530 E9 FC 7 AA8 45 E9 A865 95 AAB3 CCF2 C7

Op zoek naar semi-perfect

“Na heel veel verhuizen en verbouwen waren we toe aan een ruim huis waarbij onderhoud eens niet nodig was. We wilden meer tijd overhouden voor ons gezin en in de weekenden er lekker op uit kunnen trekken in plaats van de stress van tijdrovende verbouwingen. Met het gezin hebben wij een wensenlijst gemaakt en kwamen bij ons huidige huisje uit,” zegt Sonja. “In de basis was het huis al af en konden we gelijk over tot het pimpen van onze woning. Omdat mijn man stiekem klussen heel leuk vindt, is wel het toilet op de beneden verdieping gestript en weer opgeknapt. Iedereen blij!”

  1. E63 B678 E DC0 F 40 D3 8 B8 C B15 D39 FBFD8 B
  1. IMG 8009
  1. Behang schotse hooglander Werk aan de Muur
  1. 129434062 2750381925291055 6880113462248039122 n 1

Over Sonja

WOONT sinds twee jaar in een gezellige woning in Hendrik-Ido-Ambacht SAMEN met haar man en kinderen AAN DE MUUR een zwart-wit print van een stoere Hooglander op behang WERK juf van groep 6 INSTAGRAM @sonja_vissers

“Een leuk weetje: Ik zing in mijn vrije tijd in een pop-koor. Na de koop kwam ik erachter dat wij de derde eigenaren zijn en dat we allen in hetzelfde pop-koor zingen. Hilarisch! Ik kan dus naar hartelust oefenen, want de buren zijn wel wat gewend.”

  1. Schotse Hooglander op behang Werk aan de Muur

Stoere Hooglander

Sonja viel op een mooie zwart-wit plaat van een stoere Hooglander, die je kunt vinden in onze zwart-wit collectie. “De muur van de huiskamer tot de keuken is 12 meter breed, deze wilden wij op een mooie manier ‘breken’. We kozen voor fotobehang, omdat het één van de weinige materialen is die je zo groot en toch betaalbaar kunt afdrukken. En met mijn voor liefde voor zwart en natuurlijke materialen moest het een zwart-wit print worden met warme ondertonen dat hiermee mooi te combineren is. Het geheel complimenteert onze stijl dat het beste te omschrijven is als een mix is van Scandinavisch en zwart-wit.”

Tip van Sonja: “Kleur lekker buiten de lijntjes. Daar past veel meer!

  1. Behang schotse hooglander Werk aan de Muur

Samenzijn

“De plek waar wij graag komen, is de huiskamer,” vertelt Sonja. “Dit is echt de plek waar wij als gezin, maar ook met vrienden en familie samenkomen. Door de heerlijke verbinding met de keuken houd je contact en schuift iedereen even snel aan voor wat lekkers en een praatje.”

In de stijl van Sonja

Ontdek meer

Schotse Hooglander collectie

Zwart-wit collectie

Ontdek alle binnenkijkers

Zo helpen we je bij het vinden van je droomwerk

Bezoek onze online studio

Ontdek het Werk aan de Muur tafelboek

Schrijf je in voor onze tips & tricks emails