Facebook pixel
NO MOSQUITO van db WatermanIN ORDER van db WatermanPLENTY TO CHOOSE FROM van db WatermanLOST IN TIME van db WatermanYESTERDAY van db WatermanGo Places Welt Karte van Green NestBang Bang, My Baby Shot Me Down van Feike KloostraPink lips van Gabi HampeYou Talkin' To Me? van Feike KloostraStranger In The Snow van Maarten StienstraCould life get any better than this van Arianne NotenboomShe'll Get Hers van Feike KloostraALMOST AT THE END van db WatermanBerlijn Collage van Maurice MoelikerBob Dylan van Michiel FolkersThe face at the wall van Gabi HampeIT'S HANGING IN THE AIR van db WatermanEyes Without A Face van Feike KloostraCarla Bruni is smoking hot van Michiel FolkersBe Madonna van david kokkeAffiches van Sigrid KlopElusive Dreams II van Jacky .The Fire Within van Jacky .Lente  van Kok and KokFree Fallin' van Feike KloostraElvis Had A Twin van Feike KloostraTARGET van db WatermanVliegtuig en wereld met grachtenpanden van Nicole RoozendaalAmerica is great van Michiel FolkersColor my love van Michiel FolkersThe face and N.Y. van Gabi HampeThe woman at the wall van Gabi HampeMarine Dream van Jesper Krijgsman I LIKE IT HERE van db WatermanBillboard van Maarten LeeuwisShutters van Jacky .RISING STAR van db WatermanCOLOR BURST van db WatermanLADY DAY van db WatermanALL OVER van db WatermanBLACK and WHITE van db Watermancollage van sophie etchartWorld Art Map Green van Paint- IngA tourist in Italy van Gabi HampeBevrijd mij van Marja van den HurkSterren kijken van Kris StuuropSoms weet je het gewoon van Kris StuuropTOWARDS TOGETHER van db WatermanColors of The Hague van Gabriel Schouten de JelCold times van Gabi HampeTot ziens II van Marion TenbergenON TOP OF THE WORLD van db WatermanPeace on my Mind van Jacky .Inside the newspaper van Gabi HampeWalking through an italian night van Gabi HampeBlack legs and black shoes van Gabi HampeThrough the eyes of a child van Ina WuiteSomewhere out there van Barbara van DrutenGLOW van db WatermanThe face behind the splitted glass van Gabi HampeUp to the Mountain van click4 collageDaisies van click4 collageTwo Wheels and the Power van click4 collageMysterious Abandoned Room van click4 collageI Opened a Book and Made Some Friends van click4 collageStreet on the Edge of Town van click4 collageSky Above the City van click4 collageLebensfluss van Dirk KiwittMarilyn Monroe van Dirk KiwittAutomobile van Dirk KiwittGraffiti 3 van Els van LuijkVisiting Lucca van Gabi HampeHow sweet to be a Cloud. Floating in the Blue! van Dreamy FacesRetro car with flowers van Dreamy FacesTimeless van Dreamy FacesA thousand times van LOUI JOVERSomedays van LOUI JOVERWandering van LOUI JOVERBob Dylan - Plakative Fashion - Collage van Felix von AltersheimLove Birds van Inge BuddinghBook of inspiration - bloemen van Studio PapilioKoffie van Kris StuuropAmsterdam street art stickers van Jeroen van de SandeAmsterdam street art stickers van Jeroen van de SandeSHOOTIN van LOUI JOVER

Collage

Ooit als eerste toegepast door Picasso, en inmiddels een veelgebruikte kunstvorm. Door bestaande teksten en afbeeldingen zorgvuldig te kiezen en te combineren met andere grafische technieken ontstaat er een nieuw beeld waarin sfeer en emotie van het doek afspat! Een stevige eye catcher voor aan je muur!

Onze favoriete collages

Wist je dat je zelf het materiaal en de maat kiest? Hiermee bepaal je ook de prijs!

Kies het materiaal dat bij jou past:
De maat kies je bij het werk! Meer weten over alle materialen?

Handige tips direct in je mailbox? Meld je aan!
Handige tips om het mooiste werk te vinden direct in je mailbox?
Meld je nu aan, en we sturen je de tips & tricks!

Bekijk hier al onze collages

Lekker veelzijdig!

Collages van enkele foto's of werken met veel kleur en kleine elementen. Figuratief, en dus direct herkenbaar, of een abstract beeld: Onze collecties collages is veelzijdig! De beeldmakers in deze categorie beheersen de kunst van het collage maken tot in de puntjes, ieder in hun eigen stijl.

Eye catcher

Door de grote verschillen tussen werken van beeldmakers als db Waterman, Kirsten Wagenaar en Feike Kloostra is er veel keuze in de Collage collectie bij Werk aan de Muur. Kies een collage in een specifieke kleur die past bij je kamer, een subtiele collage in rustige sfeer, of juist één waar veel op zien is. Wat je ook kiest: een goede collage is een echte eye catcher in je huis.

Bepaal zelf het materiaal en de afmeting van je collage

Iedere collage bij Werk aan de Muur is te bestellen op canvas, dibond, Xpozer of als ingelijste poster. Daarbij kun je ook nog eens zelf kiezen hoe groot (of klein) je de collage wilt hebben. Vind je het lastig om te bepalen welk materiaal of afmeting het beste past? vraag ons dan gerust om hulp.

Collecties die je ook leuk zal vinden