Facebook pixel
The wave van Nicoletta MuscasAfgebakend van Niels DevisscherShip in a Bottle van Jörg HausmannExcentric Circles Panel van Jörg HausmannTempus Fugit II van Martijn van der NatStanding Strong IV van Frank Hoogeboomtranquility van Aline van WeertBetween Darkness And Wonder van Insolitus FotografieDrop Art Pink van Jessica BerendsenGold Horizon van Maria KitanoVertigo van Insolitus FotografieDeep down van Dick NieswaagMono Square Series I van Insolitus FotografieDuneshapes 01 van Studio voor BeeldEifelmist van Monika WoltersSpeulder Revisited van Lars van de GoorZonder Gedachten van Lars van de GoorTempus Fugit V: Turbulent Silence van Martijn van der NatMolivos dream van Frank van EsFlatiron building NYC landscape van Remko HeemskerkMagic Tree van Eduardo de VlugtGold Pearl van Carla Mesken-DijkhoffIllusion of Hope van Cho TangForgotten van Jacky .Flow van Jacky .Magic Sunset van Niels den OtterSparkling van Birgitte BergmanRAD X van Pascal DeckarmSilence  van Tony RuiterVannishing  van Niels DevisscherBrandganzen in de vlucht van Jurjen VeermanWrecked van Niels DevisscherFloating lady van Rene van der MeerMinimalistische Zonsondergang met bewegingsonscherpte. van Hille BoumaGolfbrekers op strand van Vandain FotografieRoestig wit en geel  - studie 3 van Texel eXperienceEenzaam van Niels DevisscherIjburg Silence van Henny ReumermanFluitenkruid van Jan Paul KraaijEen zee van rust. van Renzo GerritsenKust Cadiz van Sander MonsterAbstrakt Landscape No 1 van Thomas Froemmelwaterdruppel, water, bloem,  pastel, minimalisme druppel zenn van Anne LoosVissersnetten bij Stellendam van Sander PoppeOmbre Nordique van Renald BourqueEnjoy the view. van Olaf KramerHidden Gem X van Frank HoogeboomStillwater van Marco FaasseMinimalistisch, abstract dorp met blauwe velvet en witte huizen. van Charlotte HortensiusGo with the flow van Henriette MosselmanRaamwerk II van Sjoerd Gerritsfranse buldog van MishMash van HeukelomJack Russel van MishMash van Heukelom*** M E E R *** van Markus BuschSilence of Seas van Jan KoppelaarOneindig uitzicht over de Botnische Golf van Kimberley JekelTwin trees,  again (zwart wit) van Lex SchulteTwin trees,  again (kleur) van Lex SchulteMirror, mirror van Lex SchulteTweelingboom part two van Lex SchulteTweelingboom van Lex SchulteEnd of a tree van Lex SchulteBoom in het Balloërveld van Patrick SnitjerLichtstralen door het water van Marlon Mendonça Dias'Frozen' Lapland van Rick van der Poorten'Emptiness' Lapland van Rick van der PoortenWit paard in de mist van Hollandse Hoogtestand by van Werner ReinsPeace van Remco van Adrichem

Minimalisme

Minimalisme is een stroming die vanuit de moderne kunst komt. Kenmerkend aan zogenoemde minimal art is een rustig geheel waarbij weinig in beeld is. Er wordt een beeld gecreëerd dat door de focus anders is dan de werkelijkheid. Het onderwerp wordt zodoende uit de context gehaald.

"Wat je ziet is wat je ziet" - (Frank Stella).

Kies minimalistische kunst voor aan de muur

Wist je dat je zelf het materiaal en de maat kiest? Hiermee bepaal je ook de prijs!

Kies het materiaal dat bij jou past:
De maat kies je bij het werk! Meer weten over alle materialen?

Handige tips direct in je mailbox? Meld je aan!
Handige tips om het mooiste werk te vinden direct in je mailbox?
Meld je nu aan, en we sturen je de tips & tricks!

Alle werken in het thema minimalisme

Minimalisme voor moderne ruimtes

De posters en canvas met minimal art laten zien wat ze zijn. In tegenstelling tot bij popart en abstracte kunst is eenvoud de kenmerkende eigenschap van minimal art. Minimal art schept duidelijkheid en logica. Geef je kamer een opgeruimde uitstraling. Werken in dit thema passen perfect in een moderne interieurstijl.

Op Werk aan de Muur vind je minimalisme geïnterpreteerd in schilderijen en afbeeldingen of stijlvolle natuur- en architectuurfotografie.

Minimal art posters op canvas, aluminium en meer

Door het gebruik van een minimalistische stijl krijgen kamers en ruimtes een moderne en stijlvolle uitstraling. Ze matchen dan ook vaak perfect met een moderne inrichting. Maar ook een traditionelere inrichting gaat vaak goed samen met een minimalistisch werk. Ook op kantoor komt minimal art vaak goed tot zijn recht en geeft het een zakelijke moderne 'touch' aan de ruimte. Zeker in combinatie met Dibond als materiaal heeft het een mooie galerie uitstraling. Tip: kies voor een afwerking met acrylglas voor die extra chique look-and-feel.

Of kies voor canvas als materiaal. Dit is een heldere en diepe kleurenprint op kwalitatief schildersdoek. Doordat het doek strak gespannen is op een eikenhouten frame blijft het mooi. De vernisafwerking zorgt ervoor dat het niet verkleurt en beschermd is tegen UV-straling. Het fijne van minimal art op canvas is dat je de dikte van het frame zelf kunt bepalen en dus de uitstraling aan de muur zelf in de hand hebt.

We helpen je graag met het maken van de juiste keuze. Of het nu om de afbeelding of het materiaal gaat. Neem contact met ons op.

Bekijk andere populaire collecties Bekijk alle collecties