Kies jouw favoriete moderne werk voor aan de muur


Kies zelf het materiaal en de maat!
Elk werk is te koop op canvas, aluminium, acrylglas, Xpozer en (ingelijste) poster. Kies een maat tot 2,5 meter!
Alle werken in het thema Modern

Alle collecties


Moderne kunst voor thuis

Moderne kunst is er in heel veel verschillende soorten. Neem bijvoorbeeld Moderne architectuur en infrastructuur, met abstracte vormen en lijnen die samenkomen. Ervaar het hedendaagse leven met stilstaande beelden van de moderne wereld, uitgebeeld door middel van digital art, collages en minimalisme. Moderne werken aan de muur zorgen voor een fraai accent en onderbreking. Moderne werken zijn een aanvulling in iedere ruimte in huis of kantoor.

Moderne kunst op maat gemaakt

Werk aan de Muur biedt een breed assortiment moderne kunst aan. Kies bijvoorbeeld architectuur kunst van de Erasmusbrug in Rotterdam voor een moderne look. In combinatie met Aluminium Dibond een zeer chique uitstraling. Ook de moderne kunstwerken van kunstenaars als Remko Heemskerk, Michiel Folkers en Frank van Tol kunnen op verschillende materialen op ieder gewenst formaat worden afgedrukt.

Moderne kunst op Xpozer

Of kies voor een Xpozer oplossing: hoge kwaliteit prints met een uniek ophangsysteem. Doordat Xpozer op een dunne kunststof folie wordt geprint, in een hoge resolutie, zie je alle details erg goed. Met het meegeleverde unieke ophangsysteem van Xpozer hang je je werk eenvoudig aan de muur. Doordat het frame een ruimte van 2 cm tussen de print en de muur laat, lijkt het werk voor de muur te zweven. Een modern effect dat perfect past bij een modern kunstwerk.

Ben je uitgekeken op de moderne kunstfoto? Geen probleem! Je kunt dezelfde print binnen 5 minuten vervangen door een andere

Collecties die je ook leuk zal vinden