Facebook pixel
Captured face and rose van Gabi HampeArt Pattern van Harry HaddersWHAT I WANTED TO TELL YOU  van db WatermanAbstractum rood-grijs van Max SteinwaldQ-City 1 van Max SteinwaldGuide me van Rob van HeertumConsumerism 10 van Chris WillemsSkyline van Maria KitanoCarla Bruni is smoking hot van Michiel FolkersIT'S HANGING IN THE AIR van db WatermanQuantum Entanglement van Insolitus Fotografiesomething in the air van sandrine PAGNOUXElusive Dreams II van Jacky .Losing Myself van Jacky .Carla Bruni is smoking hot van Michiel FolkersThe face in the forest van Gabi HampePerception van Jacky .Silence van Paint- IngHaving a secret van Gabi HampeDie Welle van Pascal DeckarmMenigte van Eva van den HamsvoortVeelkleurig dromend gezicht van Eva van den HamsvoortSee the life in Italy van Gabi HampeColorful World van Harry HaddersTREES under MAGIC MOUNTAINS V van Pia SchneiderUtrecht, mijn Utrecht van Mouse and HouseArt Girls van Harry HaddersFace modern Art van Marion TenbergenColours of Water, Owens Dry Lake,   Californië, USA van Marco van Middelkoop

Moderne wanddecoratie

Moderne kunst wordt gemaakt door kunstenaars die durven te experimenteren. Niet alleen experimenteren met nieuwe technieken, maar ook met vormen en kleuren. Ontdek deze moderne kunst met heldere, minimalistische of abstracte vormen en ga op zoek naar hét werk dat bij jou en je interieur past.

Kies jouw favoriete moderne werk voor aan de muur

Wist je dat je zelf het materiaal en de maat kiest? Hiermee bepaal je ook de prijs!

Kies het materiaal dat bij jou past:
De maat kies je bij het werk! Meer weten over alle materialen?

Handige tips direct in je mailbox? Meld je aan!
Handige tips om het mooiste werk te vinden direct in je mailbox?
Meld je nu aan, en we sturen je de tips & tricks!
Alle werken in het thema Modern

Moderne kunst voor thuis

Moderne kunst is er in heel veel verschillende soorten. Neem bijvoorbeeld Moderne architectuur en infrastructuur, met abstracte vormen en lijnen die samenkomen. Ervaar het hedendaagse leven met stilstaande beelden van de moderne wereld, uitgebeeld door middel van digital art, collages en minimalisme. Moderne werken aan de muur zorgen voor een fraai accent en onderbreking. Moderne werken zijn een aanvulling in iedere ruimte in huis of kantoor.

Moderne kunst op maat gemaakt

Werk aan de Muur biedt een breed assortiment moderne kunst aan. Kies bijvoorbeeld architectuur kunst van de Erasmusbrug in Rotterdam voor een moderne look. In combinatie met Aluminium Dibond een zeer chique uitstraling. Ook de moderne kunstwerken van kunstenaars als Remko Heemskerk, Michiel Folkers en Frank van Tol kunnen op verschillende materialen op ieder gewenst formaat worden afgedrukt.

Moderne kunst op Xpozer

Of kies voor een Xpozer oplossing: hoge kwaliteit prints met een uniek ophangsysteem. Doordat Xpozer op een dunne kunststof folie wordt geprint, in een hoge resolutie, zie je alle details erg goed. Met het meegeleverde unieke ophangsysteem van Xpozer hang je je werk eenvoudig aan de muur. Doordat het frame een ruimte van 2 cm tussen de print en de muur laat, lijkt het werk voor de muur te zweven. Een modern effect dat perfect past bij een modern kunstwerk.

Ben je uitgekeken op de moderne kunstfoto? Geen probleem! Je kunt dezelfde print binnen 5 minuten vervangen door een andere

Collecties die je ook leuk zal vinden