Abstract portret

van Carla Van Iersel

- Werkcode: 654 613

Carla Van Iersel over Abstract portret

Abstract portret in zachte tinten
Abstract portret vind je in de categorieën Abstract, Beige, Contemporary, Digitale Kunst, Fotografie, Gemengde techniek, Portret, Portretfotograaf, Roze, Schilderijen, brave ground en modern portret.
Carla Van Iersel profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Carla Van Iersel

Carla van Iersel woont en werkt in Nederland. Zij fotografeert, schildert, tekent en maakt digitale illustraties. Haar beelden zijn vaak een mix daarvan waardoor er bijzondere kunstwerken ontstaan. Foto's waarop getekend is of een schilderij dat een digitale touch heeft gekregen. Door het combineren van zowel analoge als digitale technieken, is alles mogelijk. Haar werken zijn bekend van VTwonen weer verliefd op je huis en VTwonen magazine. Wil je een werk in opdracht laten maken? Ook dat kan, neem gerust even contact op!

Alle werken van Carla Van Iersel


Meer weten over Carla Van Iersel?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Abstract portret als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Abstract portret van Carla Van Iersel

Koop dit digital art werk Abstract portret van Carla Van Iersel als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 654 613
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
154,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden