Facebook pixel
In The Waves of Change I van Laura VinkHowth, Ierland van Bibi VethCote de granit rose, Landrellec, Brittany van 7Horses PhotographyPlaya de Arnia van Arnaud BertrandeVuurtoren van Öja van Mark LeemanCabanes Tchanquées van Arnaud BertrandeLaguna Beach van Sander van LeeuwenDreams van Martijn KortScheveningse Pier van marino marinoLOVE THE OCEAN Ia van Pia SchneiderArtistic storm van Olha RohulyaBetween Darkness And Wonder van Insolitus Fotografie114 seconds of silence van Laura VinkFilia Ariea Sailing van KO- Photowolken aan de Noordzee van gaps photographyParadijs.. van Miranda van HulstSunset at the rocks van Martijn KortZonsondergang boven het wad van Sjoerd van der WalSailing in Milford Sound - New Zealand van Ricardo Bouman | FotografieIndrukwekkende orca met enorme rugvin in de Noorse fjorden  van Koen HoekemeijerWeerspiegeling in de zee van Mark LeemanZeilen op de Waddenzee van Jurjen VeermanIthaca van Peter VrugginkEenzaam boompje in de zee in Bali van Jos PannekoekKustpaaltjes Vlissingen van Vandain FotografieRockanje zonsondergang van Vandain Fotografiegolven zee van Karin Broekhuijsengolven rots zee van Karin BroekhuijsenAvondlicht over het strand van Terschelling - Sunset at the beach Terschelling van Jurjen VeermanReflectie in water op het strand van Fotografie EgmondLanzarote Spanje van Renate KnappListening to the waves van Maarten MensinkOceaan van Laurance Diddenwell, the ocean van Tina HartungOcean waves van Martijn KortStorm bij Vlissingen van Sander PoppeMare van Peter BergmannStrand Camps Bay in Kaapstad van Heleen van de VenSaltwater Collage   van Green NestColorful sea van Michelle ZwakhalenLuister naar de zee van Remco Stunnenberglangs de Zeeuwse kust van gaps photographyGolfbrekers op het strand van Domburg van Martijn van der NatSolitary van Daphne ElderenbosSunrise clouds over Cape Town, South Africa van Mark WijsmanBlauw nat landschap van Jeannine PaulichStorm bij Neeltje Jans van Sander PoppeMini golf met zonsondergang 2 van Andy TroyKracht van de Noordzee tegen de vuurtoren van Menno van DuijnEnjoy the view. van Olaf KramerOude vervallen pier van Martijn KortRough sea van Ellen van den DoelVuur in de Noordzee Golf 2 van Michal PelkaColored houses van John MonsterWaves van Claire DroppertBootje in Griekse wateren van Studio HeykiSunset onthe beach van Tilo GrellmannClear ocean with boats van Martijn Kort*** M E E R *** van Markus BuschStarfish van Jacky .Playa Futura van Lars van de GoorSunset reflections van Martijn Kort

Oceanen en zeeën

Oceanen en zeeën bieden ons prachtige uitzichten. Wij hebben een collectie vol muurdecoratie met kustlijnen, zeeën met heftig weer, oceanen met prachtige zonsondergang en nog veel meer. Kies jouw favoriete oceaan of zee en hang deze aan je muur.

Kies jouw favoriete oceaan of zee voor aan de muur

Wist je dat je zelf het materiaal en de maat kiest? Hiermee bepaal je ook de prijs!

Kies het materiaal dat bij jou past:
De maat kies je bij het werk! Meer weten over alle materialen?

Handige tips direct in je mailbox? Meld je aan!
Handige tips om het mooiste werk te vinden direct in je mailbox?
Meld je nu aan, en we sturen je de tips & tricks!


Alle Oceanen en zeeën in onze collectie

Alle collecties

Onvoorspelbaar en krachtig

Oceanen en zeeën weerspiegelen de kracht van de natuur. Wanneer de zee kalm en rustig is, dan is er niets aan de hand. Dan kunnen boten varen, badgasten zwemmen en leven watersporters zich uit op de golven. Bij zwaar weer rijst het water, worden golven onstuimig en dreigt er gevaar. Op zee zijn is dan niet zonder risico en zelfs aan land kan de situatie levensbedreigend zijn.

Onderwaterwereld

Zo groot als het oppervlak van 's werelds oceanen en zeeën, zo groot is ook de diversiteit van het leven onder de waterspiegel. Van het meest minuscule plankton tot grote vissen en enorme zoogdieren. Afhankelijk van klimaat en diepte herbergt ieder stukje zee iets bijzonders.

Uitzicht op zee

Het weidse uitzicht over zee is in ieder jaargetijde genieten. Terwijl je tuurt over de eindeloze watermassa droom je over landen die je nog wil bezoeken, doelen die je wil bereiken en de richting die je in wil slaan. Zo'n uitzicht heb je maar zelden als je uit het raam kijkt, maar met een foto of schilder van een zee of oceaan aan de muur kun je iedere dag wegdromen en genieten. Van de Hollandse Noordzee tot tropische wateren, onze beeldmakers verzamelden de mooiste platen van oceanen en zeeën voor bij jou aan de muur.

Bekijk andere populaire collecties Bekijk alle collecties