De zee bij Katwijk van Jan Toorop 1887

uit de oude meesters collectie

- Werkcode: 249856

Over De zee bij Katwijk van Jan Toorop 1887

In 1885 Toorop woonde in Brussel, waar hij lid was van de cirkel van de kunstenaars 'genaamd Les Vingt (van de 20). Daar werd hij blootgesteld aan het werk van Gustave Courbet (te zien in deze galerij), die vaak geschilderd met een paletmes. Twee jaar later, Toorop maakte deze zee-scape, ook met behulp van een paletmes in plaatsen. Het effect is reëel; Maar wanneer gezien close-up, het beschikt over een ongelooflijke mix van kleuren.

Het origineel hangt in het Rijksmuseum en is olieverf op doek. Dit werk komt dan ook het mooist tot recht op canvas. Het origineel is formaat is 86 x 96 cm.
De zee bij Katwijk van Jan Toorop 1887 vind je in de categorieën Abstract, Amsterdam, Katwijk, Oude meesters en Schilderijen.

Waarom je kiest voor De zee bij Katwijk van Jan Toorop 1887 op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

De zee bij Katwijk van Jan Toorop 1887 uit de oude meesters collectie

Koop De zee bij Katwijk van Jan Toorop 1887 als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 249856
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
127 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.