De zee bij Katwijk van Jan Toorop 1887

uit de oude meesters collectie

- Werkcode: 249 856

Over De zee bij Katwijk van Jan Toorop 1887

In 1885 Toorop woonde in Brussel, waar hij lid was van de cirkel van de kunstenaars 'genaamd Les Vingt (van de 20). Daar werd hij blootgesteld aan het werk van Gustave Courbet (te zien in deze galerij), die vaak geschilderd met een paletmes. Twee jaar later, Toorop maakte deze zee-scape, ook met behulp van een paletmes in plaatsen. Het effect is reëel; Maar wanneer gezien close-up, het beschikt over een ongelooflijke mix van kleuren.

Het origineel hangt in het Rijksmuseum en is olieverf op doek. Dit werk komt dan ook het mooist tot recht op canvas. Het origineel is formaat is 86 x 96 cm.
De zee bij Katwijk van Jan Toorop 1887 vind je in de categorieën Abstract, Amsterdam, Katwijk, Oude Meesters en Schilderijen.

Waarom je kiest voor De zee bij Katwijk van Jan Toorop 1887 als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

De zee bij Katwijk van Jan Toorop 1887 uit de oude meesters collectie

Koop De zee bij Katwijk van Jan Toorop 1887 als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 249 856
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
Art Frame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
102,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden