Facebook pixel

Olifant

Werken met olifanten in de hoofdrol zijn een aanwinst voor je interieur en geven je huis of kantoor een vriendelijke uitstraling. Ook geïnteresseerd in olifanten op canvas of olifanten als muurdecoratie? Dit is het adres!

Kies jouw favoriete olifant voor aan de muur

Wist je dat je zelf het materiaal en de maat kiest? Hiermee bepaal je ook de prijs!

Kies het materiaal dat bij jou past:
De maat kies je bij het werk! Meer weten over alle materialen?

Handige tips direct in je mailbox? Meld je aan!
Handige tips om het mooiste werk te vinden direct in je mailbox?
Meld je nu aan, en we sturen je de tips & tricks!


Bekijk alle olifanten

De olifant in het wild

Ten zuiden van de Afrikaanse Sahara en in Zuidoost Azië vind je de olifant. Wellicht behorend tot de rustigste wilde dieren die er zijn. De ruige huid, vriendelijke ogen, ronde oren en slurf geven de olifant een vriendelijke uitdrukking. Naast die vriendelijkheid straalt de olifant toch brute kracht uit.

Alles lekker groot

Dat de olifant het grootste zoogdier op het land is, komt voor niemand als een verrassing. Maar ook met afzonderlijke lichaamsdelen is de olifant recordhouder. Zo heeft de olifant de grootste tanden, de grootste staart, de grootste poten én de grootste oren. Dat alleen al maakt dit dier uniek en een populair onderwerp voor kunstenaars.

Geliefde dieren als muurdecoratie

Als één van de meest geliefde zoogdiersoorten, doet de olifant het goed op een muurdecoratie. Onze collectie zit dan ook vol met close ups van dit prachtige dier. Op andere werken zie je de olifant in zijn natuurlijke leefomgeving of in contact met soortgenoten. Stuk voor stuk mooie werken waarmee je een stukje van het dierenrijk - en van olifanten in het bijzonder - in huis kunt halen. De zachte uitstraling van de olifant zal je interieur een vriendelijke look geven waarbij iedereen zich meteen thuis voelt.

Een werk gekozen waar je enthousiast over bent? Kies dan zelf op welk materiaal je dit wilt laten afdrukken en welk formaat het beste past bij jouw lege muur. Voor hulp bij je keuze mag je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Bekijk andere populaire collecties Bekijk alle collecties