Liefde voor familie

van Studio Carper

- Werkcode: 922 140

Studio Carper over Liefde voor familie

Twee olifanten kijken elkaar diep in de ogen en tonen hoeveel ze van elkaar houden. De levenslange band tussen een ouder en kind hebben olifanten en mensen met elkaar gemeen. Dit is een werk waar je eindeloos naar kan kijken vanwege de emotionele kracht, de natuurlijke kleuren, maar ook de details die steeds meer op gaan vallen. Je ziet bijvoorbeeld het leeftijdsverschil tussen de olifanten goed door de huid en de lach.
Liefde voor familie vind je in de categorieën Aardetinten, Afrika, Digitale Kunst, Illustraties, Olifant, Ouder, Schilderijen, liefde in dieren, liefde tussen ouder en kind, liefde voor familie, liefde voor je kind, ouder en kind en ouder en kind olifant.
Studio Carper profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Studio Carper

Ik ben Carlijn Cuijpers, de kunstenares achter Studio Carper. Ik laat me inspireren door bijzondere momenten die het leven even stil zetten en je er met volle teugen van laten genieten. Het licht dat de bladeren raakt en prachtige schaduwen achterlaat, de familie die samen gezellig aan het eten is, de prachtige olifant die je ooit met je eigen ogen hebt gezien of het beste gerecht dat je ooit hebt geproefd. Ik leg deze momenten vast in een natuurlijke en figuratieve stijl. Vormen zijn meestal herkenbaar, maar ik gebruik altijd een zeer grove penseelstreek. Door echte vormen meer naar abstractie te brengen, voeg jij zelf met je eigen verbeelding de finishing touch toe aan het ontwerp.

Alle werken van Studio Carper


Waarom je kiest voor Liefde voor familie als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Liefde voor familie van Studio Carper

Koop de illustratie Liefde voor familie van Studio Carper op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 922 140
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
116,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden