Facebook pixel

Schetsen en tekeningen

Van minimalistisch getekende dieren tot in detail uitgewerkte steden. Wat voor stijl jij ook zoekt, in de tekeningencollectie van Werk aan de Muur vind je het. Ga voor neutraal en stijlvol of hang een kleurrijke striptekening aan de muur!

Onze favoriete tekeningen voor aan de muur

Wist je dat je zelf het materiaal en de maat kiest? Hiermee bepaal je ook de prijs!

Kies het materiaal dat bij jou past:
De maat kies je bij het werk! Meer weten over alle materialen?

Handige tips direct in je mailbox? Meld je aan!
Handige tips om het mooiste werk te vinden direct in je mailbox?
Meld je nu aan, en we sturen je de tips & tricks!

Bekijk alle schetsen & tekeningen

Materiaalkeuze van een tekenaar

Het woordenboek definieert tekenen als het 'iets afbeelden met potlood, krijt, enzovoorts'. Tekent een tekenaar met de hand, dan kan hij naast potlood en krijt bijvoorbeeld ook gebruik maken van houtskool, stift, of fineliners. Digitaal tekenen kan ook. Dankzij een groot aanbod van digitale tekenprogramma's kunnen veel designers en tekenaars ook op de computer de mooiste afbeeldingen tekenen.

Van vlugge schets tot gedetailleerde weergave

Afhankelijk van wat iemand wil afbeelden kan dat met een paar simpele lijnen gebeurd zijn. Voor grotere, ingewikkeldere of gedetailleerdere afbeeldingen is meer nodig dan voor een vluchtige schets, maar beiden hebben hun charme.

Het werk Zittend naakt, een modeltekening van Desiree Meulemans, laat zien dat ook weinig lijnen een mooie, stijlvolle afbeelding kunnen vormen. Tekeningen als Grote Kerk in Schiedam van Lida Bruinen zijn gedetailleerd en bijna net zo waarheidsgetrouw als een foto. Houd je van druk en kleurrijk, dan kunnen de tekeningen van Sonja Mengkowski perfect zijn voor aan je muur. Zelfs tekeningen zoals Fluff van Monsieur Hubert vinden aan heel wat muren een plekje en brengen zo wat humor in je woonkamer of kantoor.

Uitgebreide collectie tekeningen

De collectie tekeningen op Werk aan de Muur is heel uitgebreid. Het kan daarom bijna niet anders dan dat je er een passend werk vindt voor je woonkamer, slaapkamer of kantoor. Afbeelding gevonden? Dan hoef je alleen nog maar keuzes te maken over de afmetingen en het materiaal.

Bekijk andere populaire collecties Bekijk alle collecties