Zwembad aan de muur van Mark den Hartogstation Den Bosch van Eugene WinthagenBig Brother van Dutch StreetPhotoKleurrijke gevel van Steve Van HoyweghenSocialistische broederkus van Steve Van HoyweghenDon't ride the Unicorn van Michiel Folkersskateboard junkie van Rik EngelgeerNo Swimming Today van Laura VinkBookstore in Paris van Joran MaaswinkelCoole Fiets van Thomas van GalenLOVE van db WatermanUrban Umbrella van Juliën van de HoefDancing in Italy van Gabi HampeStreet Art van Redroof ProductionsFIRST GRAFFITI van db WatermanOLD NEWS van db WatermanGraffiti afbeelding van een hand met spuitbus van Evert Jan LuchiesLive, Work, Create van Maarten De WispelaereLittle Planet East Side Gallery Berlin van Panorama StreetlineBang Bang, My Baby Shot Me Down van Feike KloostraUrban Rush - Antwerpen van juvani photoUrban Abstract 13 van MoArt (Maurice Heuts)The Only Guarantee... van Cho TangNew York Street Life II van Jesse KraalMisty Morning - Erasmusbrug in mist van Hans ZijffersKelner in oude straten van Londen van Francisca Snel (Cissees)Getrouwd in San Francisco van Bas de MeijerGroen in San Francisco van Bas de MeijerFietser in Polk Street San Francisco van Bas de MeijerParis on the Low van Jeroen van DamRotterdam viert de stad, De Trap / Rotterdam celebrates the city, The Stairs van Geertjan KuperGlazenwassers op groote hoogte van Anton de ZeeuwThe Grid van Cho TangUrbex Berlijn van Ton de KoningStopping for a kiss van Harry HaddersGirl van Vitaliy ZalishchykerNo Body Is Perfr van Tina HartungTime Square in New York; van Tonny Visser-VinkVrede op aarde van Ton de KoningBerlijn van Peter BrandsStation centraal Arnhem van Above The GridPiano onder Stof. van Roman RobroekUrbex - Lion van Angelique Brunaspripjat van Luke BultersLP aan de Muur van Roman RobroekPompom, Street art van Street ArtCould life get any better than this van Arianne NotenboomNew York New York van NICK KIDMANRotterdam Kop van Zuid  van Silvia ThielLost place - upstairs van Carina BuchspiesElegance de Paris | La Defence van Fons BitterAudrey Hepburn Dadaismus Pop Art Pur van Felix von AltersheimLondon Commuters van Lydia van der MeerCafe in London van Lydia van der MeerALL OVER van db WatermanFamily on the porch van Robert BeekelaarStraatkunst van Ellis PeetersEstoi van Antoine RamakersCity View - Biker van Ellen Novara-da LimaLippen op de Muur. van Roman Robroek

De energie van de straat

Urban kunst is een brede term. Het kan straatkunst of graffiti inhouden, maar ook straatfotografie. Urban werken kenmerken zich door beelden die je in het straatbeeld tegen komt.

Kies jouw favoriete urban kunstwerk voor aan de muur

Wist je dat je zelf het materiaal en de maat kiest? Hiermee bepaal je ook de prijs!

Kies het materiaal dat bij jou past:
De maat kies je bij het werk! Meer weten over alle materialen?

Handige tips direct in je mailbox? Meld je aan!
Handige tips om het mooiste werk te vinden direct in je mailbox?
Meld je nu aan, en we sturen je de tips & tricks!
Alle urban / street werken in onze collectie

Urban stijl voor in je huis en kantoor

Steden zijn de plek waar kunst & cultuur samen komen. Daardoor zijn het ook zeer interessante onderwerpen voor schilderen en foto's. Of het nu een openbaar kunstwerk is, een illegaal stukje graffiti of straatfotografie; werken uit onze urban / street collectie brengen stuk voor stuk levendigheid en energie in de ruimte waar je het werk ophangt.

Straatkunst op canvas, aluminium en fine-art print

Kies voor ultramoderne architectuur of een bijzonder persoon vastgelegd in een stad. Verfraai je woonkamer met een print op canvas, aluminium, Xpozer of fotoprint. Welk materiaal je ook kiest, je hebt de complete vrijheid in afmeting. Dus het werk past op het smalle muurtje in de hal, maar ook in die grote lege ruimte boven de bank.

Bekijk andere populaire collecties Bekijk alle collecties