Polo

Een indrukwekkende paardensport om te zien. Haal de bijzondere polo sport in huis met een prachtige foto geprint op canvas, aluminium of ander materiaal.

De meest sportieve werken in de Polo collectie

Paarden, ruiters en een mallet

Deze beroemde paardensport wordt al sinds het jaar 900 voor Christus gespeeld. Spelers gaan te paard in teams van vier ruiters. Ieder team probeert te scoren door de mallet in het doel van de tegenstander te slaan.

Doordat er gebruik wordt gemaakt van paarden is polo van oudsher een 'rijkeluisport'. De nette ruiterkleding en de mooi opgepoetste paarden gaven de sport voor de toeschouwer extra charme.

Klassieke paardensport

Pololand bij uitstek is Argentinië. Dichterbij huis wordt polo vooral gespeeld in Engeland en Spanje. Met wereldwijd slechts zo'n 30.000 polospelers is het niet de meest toegankelijke sport om vast te leggen in een kunstwerk. Toch is het onze beeldmakers gelukt om een aantal mooie sportieve beelden te verzamelen van deze klassieke sport.

Polo in je interieur

Speel je polo of ben je fan van deze bijzondere balsport? Hang dan polo kunst als muurdecoratie in je woonkamer of werkruimte. Te bestellen op canvas, poster en Xpozer in ieder gewenst formaat.


Bekijk andere populaire collecties Bekijk alle collecties